Ontdek alle sign & print producten

Vormgenoten geeft met signing jouw merk een gezicht. Visuele communicatie zorgt voor een identiteit. Of het nu gaat om tijdelijke of permanente signing in welke vorm dan ook. Vormgenoten regelt het. Wandbekleding nodig? Geen probleem! Gevel- of lichtreclame? Ook dat doen wij. Autobelettering of carwrapping? Ook dat is niets teveel gevraagd voor Vormgenoten. Zelfs complete winkelcentra en gebouwen nemen wij onder handen. 

Van tijdelijke tot permanente signing. Wij gaan verder dan het simpelweg ophangen van een bord of het plakken van stickers. Sign & print is er in alle vormen en maten. Maar één ding is zeker: de kracht die het uitstraalt is enorm!

Dommelsch wandbekleding

Binnenreclame

Lekkerr lichtreclame

belettering

Spa One bewegwijzering

Wayfinding: recht op het doel af

Soms lijken grote gebouwen en terreinen wel een doolhof. Hoe zorg je er nu voor dat jouw bezoekers de weg kunnen vinden op een onbekende locatie? Vormgenoten heeft het antwoord. Wij zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar bestemming zonder problemen bereikt! Wij creëren een duidelijke routing. Snel en veilig van plek A naar plek B. Dat is waar wayfinding om draait. Niet zoeken, maar gevonden worden.

Vraag een adviesgesprek aan

Carwrapping

Carwrapping oftewel autobestickering is niet alleen een goedkope – en snelle – manier om een nieuwe look te creëren. Het gaat echt om een totale make-over. Naast dat wrapfolie verkrijgbaar is in mooie kleuren, maken wij ook full-colour prints. Misschien zelfs nog wel vetter! 

Naast carwrapping kun je bij Vormgenoten ook kiezen voor autobelettering. Deze manier van adverteren of reclame maken is een effectieve manier om jouw merk of bedrijf te promoten. Filerijden was nog nooit zo leuk!

Neem contact op

Van concept tot aan montage; wij doen het allemaal!

Wat wij bedenken, realiseren we ook. Als jouw strategische partner zijn we betrokken bij het complete proces. Wij vertalen het concept door naar de juiste materialen, maken een vette productie én leveren de perfecte montage. 

Daarnaast nemen we alles uit handen. En daarmee bedoelen we ook écht alles: van conceptontwikkeling en ontwerp tot aan productie en montage. En dat allemaal onder één dak.

Ontdek onze werkwijze
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo Holland Art Group
Logo JCL logistics
Logo AB InBev
Logo Trudo
Logo Eindhoven Airport
Logo CBRE
Logo King Kongs
Logo Sx Triple double

Vraag sign & print specialist om advies!

Jouw merk kwalitatief en krachtig in beeld? Voor mij geen uitdaging! Samen met mijn collega's laat ik je graag alle mogelijkheden zien. Wil jij jouw merk ook doeltreffend in zicht? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?