Vloerstickers als onderdeel van de merkbeleving

Wanneer je mensen op bezoek hebt, wil je een aantal dingen: indruk maken, de weg wijzen en hun ogen de kost geven. Wat als we jou vertellen dat we je bij Vormgenoten hiermee kunnen helpen op een creatieve en toffe manier? Met behulp van vloerstickers en -folie maken we gave ontwerpen voor op de vloer in jouw pand: om aan te geven dat mensen afstand moeten houden, om hen te laten zien welke kant ze op moeten lopen of om ze gewoon iets heel leuks te laten zien. 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Vloerstickers ontwerpen voor talloze doeleinden

Voor verschillende klanten hebben we inspirerende of informerende vloerstickers mogen ontwerpen. Vaak begint het met een kleine aanvraag en uiteindelijk komen er de vetste ideeën uit. Je kunt vloerstickers namelijk voor heel veel verschillende doeleinden gebruiken. Zo hebben we bij Eindhoven Airport diverse vloerstickers ontworpen en geplaatst die reizigers vertellen in welke richting zij moeten lopen, maar ook om bij de bagageband aan te geven dat er een specifieke ruimte gereserveerd is voor rolstoelgebruikers. 

Neem contact op
Eindhoven Airport vloerfolie

Breng je huisstijl tot leven

Ook hebben we veel vloerstickers en -folie geplaatst om te inspireren, of omdat het een mooie uitstraling heeft en goed past bij de rest van het interieur in het pand. Of denk aan de belijning van een gymzaal of sportruimte. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we kunnen het maken met behulp van vloerfolie. Vaak komen klanten echter bij ons met een ander verzoek, waarna we hen de mogelijkheid van vloerstickers en -folie laten zien. Het heeft namelijk een heel gaaf effect wanneer je je muren laat overlopen in je vloer.

Benieuwd wat we voor jouw pand zouden bedenken? We helpen je graag bij de aankleding of stemmen met je af hoe je huisstijl meer tot leven kan komen op je muur en vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
High Tech Campus 5Ghub vloerbelijning
Eindhoven Airport floorfoil

Kenmerken vloerstickers Vormgenoten

Bij het ontwikkelen van vloerstickers en vloerfolie maken we gebruik van duurzame materialen die tegen een flink stootje kunnen. Je kunt je voorstellen dat de vloeren op Eindhoven Airport heel wat over zich heen krijgen op een dag. Daar moet de vloerfolie dus goed tegen bestand zijn. 

De materialen die we bij Vormgenoten gebruiken voor het realiseren van vloerstickers zijn anti-slip en krasbestendig. We kunnen vloerstickers leven in allerlei formaten en in 1001 kleuren. We maken graag een ontwerp voor je waarin we jou ook laten zien hoe deze vloerstickers een positieve bijdrage hebben aan de merkbeleving van jouw organisatie.

Van gaaf idee tot p(l)akkend resultaat

Bij Vormgenoten vinden we het tof om vette ideeën te bedenken, ontwerpen en realiseren. We bedenken graag van begin tot eind hoe iets in elkaar moet steken, waarbij we rekening houden met al je wensen en daarnaast gebruik maken van onze kennis, ervaring en expertise. Samen komen we tot de gaafste ideeën die we vervolgens in onze werkplaats tot leven wekken en uiteindelijk bij jou op locatie realiseren.

Neem contact op
Theater De Schalm vloerfolie
Holland 2 Stay The Y DenHaag floorgraphic

Alle merkbeleving onder één dak

Ontdek de kracht van creativiteit! Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar grafische vormgeving!

Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?