Vormgenoten ontwerpt elke reclamezuil op maat

Reclamezuil

Een reclamezuil (ook wel pyloon of totem genoemd) is de ideale vorm van buitenreclame om aan te geven waar jouw bedrijf gevestigd zit. Het grote voordeel van een reclamezuil is dat deze niet aan je pand bevestigd wordt. Je kunt deze daardoor op een plek neerzetten die vanaf de weg goed zichtbaar is, zodat je potentiële klanten niet om je heen kunnen. Bij Vormgenoten ontwerpen we elke reclamezuil op maat: op basis van jouw wensen en ons advies maken we een zuil die bij jouw merk en pand past.

 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Verschillende soorten reclamezuilen

Reclamezuilen zijn er in allerlei vormen en soorten. Zo ontwerpen we regelmatig ovale reclamezuilen voor een dynamisch effect, of rechte reclamezuilen met verlichting voor extra zichtbaarheid wanneer de zon onder is. Alles is mogelijk. Ook is het mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren en dat wij kijken naar de juiste toepassing, de productie en/of montage. Welke soort reclamezuil het beste bij jou past, is geheel afhankelijk van de uitstraling van je pand. Onze creatieve designers houden rekening met diverse factoren bij het ontwerpen van jouw reclamezuil. We zorgen er dan ook voor dat jouw reclamezuil onderdeel is van je merkbeleving en dat je potentiële klanten buiten al getriggerd worden om jouw merk beter te leren kennen.

Neem contact op
Reclamezuil RIV Vastgoed

Verlichte reclamezuil

Met behulp van verlichting kun je je reclamezuil nog meer laten opvallen, ook in het donker. We maken gebruik van LED verlichting, waardoor je niet alleen opvalt, maar ook nog duurzaam bent. Je kunt ervoor kiezen om de volledige zuil te verlichten, of slechts een deel ervan om ervoor te zorgen dat bijvoorbeeld je logo of huisnummer er extra uitspringt. 

Neem contact op
Reclamezuil Quantera Global

Van concept tot montage

De reclamezuilen die we bij Vormgenoten ontwerpen, zijn onderdeel van een creatief concept. In zo’n concept beschrijven we creatieve ideeën waarmee we jouw merk kunnen laden, van de parkeerplaats tot je website en bewegwijzering tot je visitekaartjes. Zodra er een akkoord is op het creatief concept, gaan we aan de slag met de productie. Alles wordt bij ons inhouse gemaakt en onze ervaren monteurs verzorgen de perfecte montage.

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt.

Neem contact op
Reclamezuil Sense Company
Reclamezuil restaurant Lekkerr

Alle merkbeleving onder één dak

Bij Vormgenoten ontwerpen we elke reclamezuil op maat. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?