UW LOGO OF BOODSCHAP OPVALLEND IN BEELD

 

Raambelettering: uw bedrijfspand als eyecatcher

Het beletteren van de ramen is een effectieve en voordelige manier om je organisatie professioneel te presenteren. Zo herkennen bezoekers het pand op afstand en blijft je merk onbewust hangen bij voorbijgangers. Bovendien geeft raambelettering het pand een professionele en betrouwbare uitstraling. 

 • Eenvoudige en efficiente manier om op te vallen.
 • Breng je boodschap of logo in beeld bij bezoekers en passanten.
 • Creeër privacy in je kantooromgeving.
Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Raambelettering met huisstijl, logo of slogan

Het mooiste bedrijfspand is een pand dat bij het bedrijf past. Raambelettering kan daar een grote rol in spelen: met het juiste design maak je een pand helemaal eigen. Misschien kies je voor een subtiel logo met contactgegevens op de ruiten, of juist voor een gewaagde full colour print op een grote glaswand.

Waar je ook voor gaat, onze Vormgenoten weten er een persoonlijke touch aan te geven. Zodat je klanten een actie, merk of organisatie echt beléven.

We hebben al heel wat mooie projecten op onze naam staan:

 1. Raambelettering in de vorm van signing op glazen binnenwanden op Eindhoven Airport. Deze bestickering maakt het voor reizigers gemakkelijk om hun weg te vinden en de route door de airport te bepalen.
   
 2. Belettering raam bij de Brabantse golfshop Golf Etc, waardoor klanten zich op een golfbaan wanen. Een mooie manier om een winkel sfeervol aan te kleden, waar beleving de boventoon voert.
   
 3. Het raam beletteren was een onderdeel van de metamorfose die we voor Sense Restaurant Hotel mochten verzorgen. In slechts een week tijd (van advies en ontwerp tot productie en montage) hebben we dit restaurant prachtig aan mogen kleden met lichtwanden, verschillende bestickeringen en sfeervolle wandbekleding. 

Nieuwsgierig geworden? We horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Het maakt hierin overigens niet uit in hoeverre er al ideeën zijn, en of er wellicht nog bestaande bestickering aanwezig is. Onze collega’s gaan graag met de merkbeleving aan de slag.

Neem contact op

Raambelettering: actiestickers of tijdelijke promotie

Met sterke buitenreclame maak je de buitenwereld in één keer duidelijk waarom ze bij jou moeten zijn. Is het uitverkoop, is de nieuwe collectie binnen of speelt er een andere promotie? Kies dan voor tijdelijke belettering op het raam, die makkelijk verwijderd kan worden na de actie.

Zonder lijmresten, zonder gedoe, in alle mogelijke formaten en kleuren. Onze vakmensen helpen je graag op weg met het concept, het design, de productie en/of de montage. Zodat je er geen omkijken naar hebt.

Raam beletteren om inkijk of lichtinval te beperken

Natuurlijk kan raambestickering ook ingezet worden voor meer functionele doelen. Bijvoorbeeld om de (zon)lichtinval te beperken of de privacy te bewaken. Vormgenoten bestickert regelmatig praktijkruimtes, behandelkamers, spreekruimtes en kantoren. Zodat je geen last hebt van afleiding, nieuwsgierige blikken of felle zon.

Neem contact op

Verschillende mogelijkheden

Iedere raambestickering is anders. Natuurlijk kies je voor een eigen ontwerp en boodschap, maar ook qua materiaal valt er veel te kiezen. Je kiest bijvoorbeeld voor…

 • Voor tijdelijk of langdurig gebruik
 • Verschillende kleuren (ook fluoriscerend!), in mat en glans
 • Lichtwerende folie of juist lichtdoorlatende (geperforeerde) folie
 • Voor permanent of tijdelijk gebruik

Voor iedere toepassing hebben we de juiste raamfolie. Onze specialisten geven hier graag advies in.

Neem contact op

Kosten

Ramen beletteren is een eenmalige investering, bij uitstek geschikt om met een beperkt budget veel impact te genereren. De prijzen zijn volledig afhankelijk van de wensen: van subtiel de contactgegevens op de ruit tot een volledige wrap van de pui. 

Ons team denkt graag mee over de juiste oplossing voor je pand en wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen en visie van een professional? Neem gerust contact op, onze collega’s denken graag vrijblijvend met je mee.

Neem contact op
Werknemer maakt belettering logo Vormgenoten

Dé partner in Eindhoven, Brabant

Vormgenoten kreeg begin deze eeuw vorm op een zolderkamer in regio Eindhoven, toen nog onder de naam Get Bannered. Met beperkte ervaring, maar onbeperkte energie en enthousiasme wilden we maar één ding: mensen raken in de breedste zin van het woord. Met merkbeleving, met een glimlach of juist verbazing, met visueel prikkelende concepten.

Die zolderkamer is inmiddels verruild voor een mooi kantoor en productie-/montagehal aan het Park Forum in Eindhoven, vlakbij de Airport. Vanuit hier hebben we al heel wat bedrijven binnen en buiten Brabant van o.a. belettering op het raam voorzien. 

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Wij ook! Schuif gerust eens aan voor een kop koffie en een kennismaking. We horen graag van je, ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld POS materiaal.

Neem contact op
Plotter met werknemer 2

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt autobelettering volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?