Van gaaf idee tot p(l)akkend resultaat

Lekker opvallen in het verkeer of je bestelbus als visitekaartje gebruiken? Groot gelijk! Bij Vormgenoten mogen we regelmatig een bus bestickeren of zelfs volledig wrappen met een vet ontwerp. Je bus is een belangrijk onderdeel van je dienstverlening, dus die moet er goed uit zien en passen bij de rest van je huisstijl. Daarom houden we daar bij Vormgenoten in een huisstijlontwerp al rekening mee. Maar ook als je al een huisstijl hebt, ben je bij ons aan het goede adres. We kunnen namelijk ook heel goed met een bestaande stijl een prikkelend ontwerp maken om jouw bus op te laten vallen!

 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Bus beletteren of wrappen

We hebben van diverse klanten de meest uiteenlopende verzoeken gehad. Van een naam en telefoonnummer op de zijkant van de bus, tot een volledige wrap in een kleurrijk design om met kop en schouders boven de concurrent uit te steken. En we vinden het allemaal super leuk om te doen.

Op basis van jouw bedrijf, je huisstijl en je wensen maken we een ontwerp voor de belettering van jouw bus. We houden rekening met het formaat van je bus en laten je een uitgebreid voorstel zien. Ben je over stag? Dan gaan we direct aan de slag! We brengen je ontwerp tot leven en zorgen er uiteindelijk voor dat deze prachtig op jouw bus prijkt.

Naast een pakkend ontwerp of het plaatsen van je logo, telefoonnummer of andere tekst, kunnen we ook je ramen tinten of blinderen. Zo verklein je de inbraakgevoeligheid van je bestelbus en geeft het je bus ook meteen een professionele uitstraling.

Bij Vormgenoten doen we niet aan concessies. Als we iets ontwerpen en realiseren, dan moet het ook écht goed zijn. Dat zie je, dat voel je en dat merk je. Onze folies zijn van erg hoge kwaliteit en hebben een garantie van 7-10 jaar op het gebied van hechting en kleur. Gelukkig is het onze designers wel toevertrouwd om een ontwerp te maken waar je na al die jaren nog steeds enthousiast van wordt. 

Nieuwsgierig hoe we jouw bestelbus zouden bestickeren? We werken graag een gaaf ontwerp voor je uit om je de mogelijkheden te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Vloerenbaas bus beletteren wrappen

Bestickering van bus tot wagenpark

Het is niet alleen mogelijk om één bus te laten bestickeren, ook wanneer jij een wagenpark beheert dat uit meerdere voertuigen bestaat, kunnen we een passend ontwerp voor je maken. Moeten alle voertuigen dezelfde bestickering krijgen, wil je onderscheid tussen personenauto’s en bussen of wil je de keuze aan ons overlaten? Het kan allemaal. We helpen je niet alleen aan een opvallend design, maar nemen het gehele proces volledig voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw wagenpark er straks tiptop uit ziet en dat er een hoop mooie visitekaartjes de weg op gaan.

Neem contact op
Buytels fleetmarking bus beletteren

Van gaaf idee tot p(l)akkend resultaat

Bij Vormgenoten vinden we het geweldig om gave ideeën te bedenken, ontwerpen en realiseren. We bedenken graag van begin tot eind hoe iets in elkaar moet steken, waarbij we rekening houden met al je wensen en daarnaast gebruik maken van onze kennis, ervaring en expertise. Samen komen we tot de vetste ideeën die we vervolgens in onze werkplaats tot leven wekken en uiteindelijk op jouw bus realiseren.

Nieuwsgierig hoe we jouw bestelbus zouden bestickeren? We werken graag een gaaf ontwerp voor je uit om je de mogelijkheden te laten zien. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Brabant Deur Louwers Deurtechnieken bus beletteren
Peters Beveiliging bus beletteren

Alle merkbeleving onder één dak

Ontdek de kracht van creativiteit! Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar grafische vormgeving!

Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?