Zichtbaar met behulp van lichtreclame

Lichtreclame

Lichtreclame zorgt voor zichtbaarheid. Bij daglicht, maar ook in het pikkedonker. Laat je merk letterlijk en figuurlijk stralen met behulp van lichtreclame. In de meeste gevallen is lichtreclame een vorm van gevelreclame bij onze klanten. Wanneer we een creatief concept uitrollen bij onze klant, wil er nog wel eens een reclame lichtbak tegen de gevel gevisualiseerd worden. We kijken natuurlijk wat er goed past bij jouw merk of op jouw pand en daar stemmen we vervolgens het concept op af. 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Lichtreclame om jouw merk te versterken

Jouw merk is ultiem zichtbaar met behulp van lichtreclame. We leveren heel veel verschillende soorten lichtreclame. Zo maken we veel gebruik van led verlichting, zorgen we ervoor dat je gevel goed opvalt met speciale gevelverlichting, of ontwerpen voor jou een uniek en persoonlijke design met behulp van doos- of freesletters. Wil je opvallen met een lichtzuil of mensen boeien met een led plafond? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bedenken graag (samen met jou) hoe we jouw merk het beste kunnen overbrengen. 

Neem contact op
LED frame Dommelsch

Lichtbak reclame in en op je pand

Wie denkt aan lichtbak reclame, denkt vaak aan lichtreclame op de gevel. Dit is inderdaad één van de bekendste vormen lichtreclame, maar bij Vormgenoten denken we ook graag verder. Zo kan lichtbak reclame juist ook heel tof én praktisch zijn in je pand. Voor ons is het een uitdaging om alles op elkaar aan te laten sluiten, waardoor we ook regelmatig kiezen voor een subtiele lichtreclame in je pand. 

Met de technieken van tegenwoordig kunnen we heel veel realiseren. Laat ons dus vooral weten als je zelf bepaalde ideeën hebt en je benieuwd bent of dit bij jullie mogelijk is. Of laat je verrassen door ons ontwerp. We denken graag met je mee hoe we jouw merk nog beter zichtbaar kunnen maken.

Neem contact op
Lichtreclame lichtbak plafond

Van ontwerp tot realisatie

Onze creativiteit kent geen grenzen. We zijn betrokken vanaf de eerste schets tot de laatste schroef. We vinden niks zo leuk als zelf toezien op de realisatie van onze creatieve concepten. Daarom werken we met een groot team creatieve denkers én doeners voor de vertaling van concept naar realisatie. Met de juiste materialen en echte vaklui zorgen we voor de perfecte montage van jouw lichtreclame.

Neem contact op
Lichtreclame doosletters De Schalm nacht
Lichtreclame Sense Company

Alle merkbeleving onder één dak

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt. Vormgenoten neemt lichtreclame volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar lichtreclame!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?