bouwbord als visitekaartje

Vormgenoten maakt al jaren kleurrijke en opvallende bouwborden voor de meest uiteenlopende projecten door heel Nederland. De redenen dat veel bedrijven naar ons komen, zijn dat we specialist zijn in buitenreclame, creatieve aandacht besteden aan je bouwbord en met je meedenken hoe we ervoor zorgen dat dit staaltje vakwerk goed tot zijn recht komt op de bouwplaats. Een bouwbord staat namelijk vaak voor een lange tijd bij een bepaald project. Voor veel ondernemers en bedrijven dient een bouwbord ook als een visitekaartje. Dan is het toch mooi als deze nét een beetje extra prikkelt en de aandacht van mensen weet te pakken en vast te houden?

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Bouwbord bestellen bij Vormgenoten

Heb je een bouwbord nodig? Dan helpen we je bij Vormgenoten graag. Het bestellen van een bouwbord is eenvoudig en snel gebeurd. We hebben informatie van je nodig: waar komt het bouwbord te staan, wat is het doel van het project, wanneer wordt het opgeleverd, etc. Indien mogelijk en gewenst komen we ook graag op locatie kijken. Alle informatie, logo’s en afbeeldingen die je kunt delen is mooi meegenomen. Vervolgens gaan onze creatieven aan de slag om een gaaf idee te bedenken voor jouw bouwbord. We willen verder kijken dan de standaard bouwborden die bij talloze projecten staan. Wij gaan voor een opvallend, inspirerend en prikkelend levensgroot visitekaartje. Zodra het ontwerp klaar is, leggen we dit aan je voor en vervolgens bepalen we samen met jou welke afmetingen het moet krijgen en welke materialen er gebruikt gaan worden. 

Zodra al het voorwerk is gedaan, duiken wij de werkplaats in en gaan we aan de slag om jouw bouwbord te realiseren. Uiteraard komen onze monteurs het bouwbord geheel volgens planning bij jou op locatie plaatsen. Ook hier heb je zelf geen omkijken naar: voor je er erg in hebt, staat het bord al trots jouw project aan te kondigen.

Heb jij bouwbord nodig en ben je benieuwd wat wij voor creatief idee bedenken voor jouw project? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Bouwbord Woningstichting De Zaligheden

Verschillende soorten bouwborden

We maken bij Vormgenoten gebruik van verschillende soorten bouwborden. Zo kunnen we een doek drukken dat in een aluminium frame wordt gespannen en ergens tegen een gevel wordt bevestigd, maar we werken ook met constructies die zelfstandig staan en tevens bestendig zijn tegen diverse weersomstandigheden. 
Er zijn twee soorten bouwborden die we vaak plaatsen:

Zelfstaand aluminium of robuust frame 

Een frame waarin een doek wordt gespannen van frontlit of Mesh materiaal. Een groot voordeel van deze constructie is het feit dat het doek makkelijk verwisselbaar is. Mocht er iets aan de inhoud worden gewijzigd, dan kunnen we eenvoudig een nieuw ontwerp maken en het doek vervangen, zonder de gehele stellage af te breken.

Houten bouwbord

Veel bouwplaatsen hebben een houten bouwbord staan waar het project op wordt aangekondigd. Het voordeel van een houten constructie is dat deze erg stevig is. Je hebt hier dus de gehele bouwperiode geen omkijken naar: het houten bouwbord kan prima tegen een stootje.

Naast deze soorten bouwborden kunnen we uiteraard ook een bouwbord speciaal voor jou op maat maken. Welke soort het beste geschikt is voor jouw project, is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om tot de beste optie te komen. 

Neem contact op
Bouwbord alternatief special FlightForum Eindhoven

Van gaaf idee tot pakkend resultaat

Bij Vormgenoten vinden we het geweldig om vette ideeën te bedenken, ontwerpen en realiseren. We bedenken graag van begin tot eind hoe iets in elkaar moet steken, waarbij we rekening houden met al je wensen en daarnaast gebruik maken van onze kennis, ervaring en expertise. Samen komen we tot de gaafste ideeën die we vervolgens in onze werkplaats tot leven wekken en uiteindelijk bij jou op locatie realiseren.

Neem contact op
Bouwbord Robuustframe Oerle Zuid
Bouwbord Kerkdriel

Alle merkbeleving onder één dak

Ontdek de kracht van creativiteit! Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar grafische vormgeving!

Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?