Muurprints helpen je merkbeleving door te voeren in je pand

Bij Vormgenoten werken we met een creatief team telkens weer nieuwe ideeën uit, innoveren we waar het kan en brengen we een concept tot leven bij onze klanten. Zo ook op de muren bij jou op locatie. 

Met muurprint kunnen we de gaafste creaties maken, voor de meest uiteenlopende doelen. Onze muurprints helpen je de akoestiek in een ruimte te verbeteren, je merk te versterken of je merkbeleving door te voeren in je pand. Een inspirerende visual of quote zorgt tevens voor een fijne werkplek of zelfs een verhoogde werksfeer. Je kunt een muurprint ook inzetten als beschermlaag voor de muur: we geven de muurprint dan een antibacteriële coating om de hygiëne te bevorderen.

 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Sfeervolle muurprints

Met een muurprint kun je iemand interesseren, intrigeren of zelfs imponeren. Een muurprint kan hetzelfde effect hebben als een prachtig kunstwerk. Sterker nog: een muurprint ís eigenlijk een kunstwerk, wanneer je het laat ontwerpen en kiest voor iets persoonlijks en unieks. Daarom denken we bij Vormgenoten graag mee hoe we een werkomgeving of ruimte iets extra’s mee kunnen geven. 

Denk bij een muurprint aan een prachtige foto, je logo of plattegrond, maar ook aan een speciaal op maat gemaakt ontwerp voor jou.  

Benieuwd wat we voor jou op de muur zien? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Wallcover met diepte Artisport

Wanden komen tot leven

Nadat je deze pagina hebt gelezen, ga je de eerstvolgende keer dat je in een (zakelijke) ruimte komt, meer letten op de muren. Wat voor wanddecoratie of muurprint hebben ze daar gekozen en waarom zouden ze daarvoor gekozen hebben? Wat zou de boodschap moeten zijn?

Een kale witte muur vind je haast nergens meer. Muren worden geschilderd in een warme kleur, er komt een schilderij of poster op te hangen of er wordt gebruik gemaakt van wandbekleding. De laatste jaren zien we ook de populariteit van muurprint steeds verder toenemen, omdat het voor persoonlijke en unieke muren zorgt. 

Ga voor een ontwerp dat in het verlengde ligt van jouw product of dienst, een inspirerende foto of quote of voor een muurprint van jouw favoriete foto. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor jouw muur printen. Kun je het zelf helemáál niet bedenken? Ook dan is er geen man over boord. We nemen wanneer gewenst ook graag het hele creatieve proces voor je uit handen, zodat jij je bezig houdt met dingen waar jíj goed in bent.

Neem contact op
Designframe muurprint Philips

Van concept tot montage

Bij Vormgenoten zijn we niet alleen goed in het bedenken van prachtige ontwerpen, we brengen ze ook graag in de praktijk. We zijn betrokken bij het volledige creatieve proces: van concept tot montage. We maken een vertaling van het creatieve concept naar een prachtig ontwerp, waarbij we gebruik maken van de beste materialen en perfecte montage. 

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt.

Wil je een werkomgeving of ruimte iets extra’s meegeven? Neem vrijblijvend contact met een van onze experts op en laat je overtuigen van de kracht van Vormgenoten!

Neem contact op
Wallwrap Notarishuys
Muurfolie Darts corner

Alle merkbeleving onder één dak

Bij Vormgenoten werken we met een creatief team telkens weer nieuwe ideeën uit, innoveren we waar het kan en brengen we een concept tot leven bij onze klanten. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. 

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?