Alles onder één dak!

Gevelreclame zorgt voor herkenning

Gevelreclame zorgt ervoor dat jouw pand herkenbaar is voor potentiële bezoekers en klanten. Met behulp van een tekst, je logo en andere beeldmerken of foto’s zorg je voor herkenbaarheid voor je bezoekers.

Gevelreclame komt er in allerlei soorten en maten: van een klein uithangbordje met de naam van je bedrijf, tot een levensgrote 3D variant van je logo of een spandoekframe om aan de gevel te bevestigen.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Gevelreclame als onderdeel van je merkbeleving

Gevelreclame heeft niet alleen als doel om kenbaar te maken waar jouw merk zich bevindt. Bij Vormgenoten zijn we ervan overtuigd dat goede gevelreclame ook bijdraagt aan de merkbeleving. We laten je dan ook graag de verschillende mogelijkheden voor jouw merk zien in een creatief concept. Dat concept kan uiteenlopen van enkel een contourgesneden logo tot aan een concept waarin een volledig ontwerp wordt gemaakt met raam- en muurfolie om de complete gevel aan te pakken.

Benieuwd wat we voor jouw gevel kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Gevelreclame McDonalds

Verschillende soorten gevelreclame

We hebben gevelreclame in verschillende soorten, maten en materialen. Zo kunnen we gebruik maken van gevelborden, verlichte en onverlichte gevelletters, een lichtbak, spandoekframe of raamfolie. Afhankelijk van jouw merk en de beleving die we hierbij willen meegeven, kiezen we voor één of meer van deze soorten gevelreclame. Heb je zelf een voorkeur voor een bepaalde soort gevelreclame? Laat dit dan aan ons creatieve team weten, dan nemen zij dit mee in het concept. Laat je je liever verrassen door het werk van onze creatieve geesten, dan krijg je daar ook zeker geen spijt van. Samen komen we tot een mooie vertaling van jouw merk op je gevel.

Neem contact op
Verlichte gevelsigning Sense Company

Van concept tot montage

We binden het bij Vormgenoten niet alleen leuk om aan de tekentafel te zitten, we staan daarnaast ook graag in de werkplaats en komen onze ideeën ook graag zelf realiseren aan jouw gevel. Ons team bestaat uit creatieve denkers én doeners, die graag de handen uit de mouwen steken en de vertaling maken van het concept naar de realisatie. Met de juiste materialen en echte vaklui zorgen we voor de perfecte montage van jouw gevelreclame.

 

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt.

Neem contact op
Lichtreclame logo Rodeo

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt gevelreclame volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?