Alles onder één dak!

Bewegwijzering

Wie bezig is met de aankleding van zijn/haar pand en de omgeving, moet zich zelfs over de kleinste details buigen. Bij Vormgenoten hebben we de merkbeleving van een merk inmiddels op zó veel locaties weten te realiseren, dat we precies wetende wat er allemaal bij komt kijken. Bewegwijzering is iets wat in eerste instantie vaak over het hoofd wordt gezien of pas later wordt toegevoegd in een pand of op een terrein. Er wordt pas aan gedacht wanneer het ‘nodig’ is, en dan wordt er vaak voor een snelle oplossing gekozen. Dit zorgt ervoor dat het net niet goed aansluit op de rest van de uitstraling of past binnen de huisstijl. Gelukkig kunnen we bij Vormgenoten je helpen door zelfs de bewegwijzeringsborden naadloos aan te sluiten op jouw merk.

 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Bewegwijzering binnen en op jouw terrein

Hoe zorg je ervoor dat je klant de weg kan vinden op jouw terrein of in jouw pand en direct weet waar hij moet zijn? Met behulp van bewegwijzering die perfect binnen jouw huisstijl past! Met verkeersborden of maatwerk bewegwijzeringsborden die we met liefde voor je ontwikkelen, sturen we de klanten direct naar je toe.

We zetten bewegwijzering in om een looprichting in je pand aan te geven, maar ook als verkeersborden op jouw terrein om duidelijk te maken waar iemand de auto kan parkeren of waar het hoofdgebouw te vinden is. De gehele routing is uitgestippeld in ons concept.

Benieuwd wat we voor jou kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Entreebord CBRE Bosche Woonboulevard

Goede bewegwijzering zorgt voor rust

Sinds de Coronacrisis hebben we in een sneltreinvaart een hoop nieuwe ervaring opgedaan met bewegwijzering in bedrijfspanden. Op veel plekken moesten er looprichtingen worden aangegeven, stickers worden ontworpen om aan te geven hoeveel personen er in één ruimte mochten zijn, maar ook labels om aan te geven welke stoelen vrijgehouden moesten worden om te zorgen dat de 1,5 meter bewaakt blijft.

Ook dit soort bewegwijzeringen maken we graag voor jullie, zodat dit aansluit op jullie huisstijl en merkbeleving.

Neem contact op
Bewegwijzering gates Eindhoven Airport

Van concept tot montage

Bij Vormgenoten bedenken we niet alleen, we realiseren ook graag. We zijn betrokken bij het volledige creatieve proces: van concept tot montage. We maken een vertaling van het creatieve concept naar een prachtig ontwerp, waarbij we gebruik maken van de beste materialen en perfecte montage. Bij bewegwijzering nemen we de wayfinding mee in ons concept en bedenken we knooppunten en instapmomenten in de gehele journey.

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt.

Neem contact op
Montage bewegwijzering Leidsche Rijn Centrum

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt bewegwijzering volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?