Vormgenoten trekt merkbeleving tot in de kleinste details door

Parkeerbord

Bij Vormgenoten nemen we letterlijk alle visuele elementen van jouw merk mee in het creatief concept. We denken na over hoe alle diverse uitingen op elkaar kunnen aansluiten en in dezelfde stijl worden opgebouwd. Vaak zie je kleine dingen als bewegwijzering en parkeerborden over het hoofd en focus je je vaak op meer voor de hand liggende zaken. Bij Vormgenoten trekken we de merkbeleving tot in de kleinste details door. Wij geloven in de kracht van merken en dat we bij kunnen dragen aan klantbeleving en de trots van medewerkers.

Dit is dus ook wat wij doen in zoiets kleins als een parkeerbord..

 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

PARKEERBORD ONTWERPEN

Een parkeerbord zou je eenvoudig online kunnen bestellen. Echter is het natuurlijk veel mooier wanneer een parkeerbord al iets van jouw merk laat zien. En dan bedoelen we niet parkeerbordjes met je logo. Door je huisstijl terug te laten komen op je parkeerbord, krijgen mensen op de parkeerplaats al een stukje van je merkbeleving mee. Ook zijn je parkeerplaatsen in één opslag herkenbaar voor (nieuwe) bezoekers. Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren wat wij voor je produceren en eventueel kunnen monteren. 

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Parkeerbord fietsenstalling Eindhoven Airport

Niet parkeren borden in jouw huisstijl

Naast borden om parkeerplaatsen aan te geven, kan het ook nodig zijn om ‘niet parkeren’-borden bij je pand te plaatsen. Indien nodig, nemen we deze natuurlijk ook mee in het creatieve concept. Zo zorgen we ervoor dat ook de ‘niet parkeren’-borden de juiste look and feel krijgen en onderdeel zijn van je merkbeleving. Zijn er dus plekken rondom jouw pand die vrijgehouden moeten worden, laat ons dit dan weten wanneer we met een concept aan de slag gaan. Dan nemen we deze ‘niet parkeren’- borden direct mee.

Neem contact op
Parkeerbord Car rental Eindhoven Airport

Van concept tot montage

Onze ervaring is dat een organisatie nooit ‘slechts’ 1 specifiek soort sign & print nodig heeft: het is altijd een combinatie van meerdere elementen. Daarom maken we graag een volledig creatief concept voor jouw merk om ervoor te zorgen dat je goed uit de verf komt. Vervolgens kijken we samen welke elementen uit het concept we gaan realiseren om die merkbeleving van de grond te krijgen. We produceren alles wat we bedenken en laten de montage over aan onze ervaren monteurs. 

Neem contact op
Fietsenstalling parkeerbord
Parkeerbord Bosche Woonboulevard

Alle merkbeleving onder één dak

Bij Vormgenoten nemen we letterlijk alle visuele elementen van jouw merk mee in het creatief concept. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?