IN HET OOG SPRINGENDE EYECATCHERS

 

POS materiaal: trek de aandacht met opvallende displays! – Eindhoven

Vormgenoten is uw adres voor advies, ontwerp, productie en installatie van uw displays en POS materiaal. Voor winkelcommunicatie met de WOW-factor!

  • Beinvloed je klant door te spelen met woorden, beelden en cijfers!
  • De perfecte aandachtrekker om de beursbezoeker naar je beursstand te lokken.
  • Het woord zegt het al; benadruk jouw Point Of Sale of je unieke eigenschappen.
Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

POS materiaal: voor een sprekende winkel

POS-materiaal is dus nogal een brede term, die behoorlijk wat materialen omvat. Het gaat in ieder geval altijd om échte eyecatchers, die je merk, product of diensten direct onder de aandacht brengen. En natuurlijk kun je ze ook inzetten buiten de winkelvloer, bijvoorbeeld op een beurs of evenement.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Karton display
  • Winkel display
  • Vloer display
  • Plafondhangers
  • Lifesizers en 3D-blowups

Op deze pagina vindt je de belangrijkste displays en onderdelen, maar deze lijst is zeker niet compleet. Ben je benieuwd wat er verder nog mogelijk is of heb je zelf ideeën? Neem dan gerust contact op met een van onze vormgenoten – we zijn benieuwd naar je verhaal en zetten graag onze tanden in jouw uitdaging!

Neem contact op

Karton display: ook Lifesizers en 3D-blowups

We bedenken, ontwerpen, maken en plaatsen displays in alle vormen en maten, van verschillende materialen. Het karton display wordt veruit het meest ingezet: karton is licht, betaalbaar en eenvoudig te bewerken.

Je kent de kartonnen displays misschien vooral van de toonbankdisplays en communicatiedisplays. Je kunt met karton echter ook groter uitpakken: met bijvoorbeeld een lifesizer of 3D-blowup.

  • Een lifesizer is een display waarmee je een persoon of figuur ‘op ware grootte’ afbeeldt. Met een bijzondere uitsnede of verrassend design maak je hier een echte opvaller van.
  • Met een 3D-blowup toon je een product of figuur juist een stuk groter: van bijvoorbeeld een blikje fris of een logo kun je een metershoog figuur maken. Ideaal voor een evenement, een presentatie of voor branding van een locatie.

We voorzien je graag van een sterk ontwerp dat past bij de merkbeleving. Zodat het merk of product dat je onder de aandacht wilt brengen goed past bij de rest van de zaak, maar tóch opvalt.

Neem contact op
Montage LED verlichting 2

Vloerdisplay: een eyecatcher in iedere zaak

Een krachtig vloerdisplay vertaalt je product, merk of organisatie naar de winkelvloer. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en je wensen, maken we graag een vloer display op maat. Uiteraard kun je ook een keuze maken uit een van de bestaande modellen, in verschillende materialen en kwaliteitsniveau’s. Neem gerust contact op voor meer informatie over POS materiaal.

Neem contact op

Winkel display

Ben je op zoek naar een folderhouder, een sieradendisplay, kaarthouders, een kliklijst, trapstandaard of presentatiedisplay? We hebben een ruim assortiment van allerlei verschillende winkel displays. Van bijvoorbeeld hout, plastic, plexiglas, polystyreen, kunststof of aluminium, en naar wens bewerkt met uw logo, slogan of contactgegevens. Er is volop keuze uit verschillende kwaliteitsniveau’s, voor ieder budget.

Los van het bestaande display materiaal is een winkel display op maat laten maken natuurlijk ook mogelijk. Zodat uw display precies past in de omgeving, in de juiste look en feel. En zodat een product, brochure, menukaart of andere materialen de aandacht krijgt die het verdient.

… en nog veel meer winkelmateriaal

Naast de displays hebben we nog veel meer winkelmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan banners, vlaggen, posters, beach flags of wandbekleding. We vertellen je graag wat er qua POS-materiaal allemaal mogelijk is. En als je zelf ideeën hebt, denken we natuurlijk graag mee!

Winkel displays laten maken

Heb je zelf al een beeld van de perfecte display, of specifieke wensen? Onze vormgenoten gaan graag rond de tafel. Je kunt displays laten maken in alle soorten en maten, van specifiek materiaal of volledig geënt op een bepaald product: daag ons gerust uit! 

In ons portfolio vind je verschillende projecten waar we met veel enthousiasme aan hebben mogen werken. Een mooi voorbeeld is Modefabriek, de jaarlijkse modebeurs in Amsterdam, waarvoor we verschillende soorten display materiaal hebben ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Een sterk staaltje winkelcommunicatie, met effect!

Winkelcommunicatie: hoe bepaalt u een strategie?

De mogelijkheden in POS materiaal zijn vrijwel eindeloos. Geen wonder dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen: dat is juist waar wij goed in zijn! Sterke winkelcommunicatie begint bij een solide strategie rondom de merkbeleving. Of je nu een heel pand in te richten hebt of slechts de puntjes op de i wilt hebben… bij Vormgenoten ben je aan het juiste adres.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het vertalen van je wensen naar een visueel totaalconcept. Van advies en ontwerp tot productie en montage. We helpen je graag met visuele concepten die de WOW-factor hebben. Zodat je indruk maakt op klanten en hen nét dat duwtje in de rug geeft.

Neem contact op
Werknemer maakt belettering logo Vormgenoten

Al uw display materiaal lokaal geregeld

Vormgenoten is een écht Brabants bedrijf. Zo’n twaalf jaar geleden begon het op een zolderkamer in 040, onder de naam ‘Get Bannered‘. Tegenwoordig heten we Vormgenoten en is de zolderkamer vervangen voor een mooi kantoor op het Park Forum in Eindhoven. Goed bereikbaar, vlakbij Eindhoven Airport. Vanuit hier maken we allerlei POSmateriaal, zoals displays en ander winkelmateriaal, voor klanten in heel Brabant en ver daarbuiten.

We doen trouwens nog veel meer dan dat: ook voor sign & print, expositie & events en merkbeleving ben je bij ons aan het juiste adres. Van een reclamebureau uit Eindhoven tot visuele totaalconcepten voor festivals of winkelcentra. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor kennismaking met een kop koffie. 

 
Neem contact op
Werknemer maakt belettering logo Vormgenoten 2

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt POS Materiaal volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar POS Materiaal!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?