val beter op!

Spandoeken en banners

Wil je een relatief goedkope (tijdelijke) oplossing om jouw merk meer body te geven? Met behulp van spandoeken en banners ben je lekker zichtbaar en zit je letterlijk en figuurlijk nergens aan vast. Spandoeken en banners zijn eenvoudig te plaatsen én vervangen, dus een geweldige oplossing om voor korte én lange periodes jouw merk onder de aandacht te brengen. 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Spandoek of banner op je gevel

Tijdens het ontwikkelen van een creatief concept voor jouw merk, nemen we in veel gevallen ook banners en spandoeken mee. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Zo gebruiken we een banner als gevelreclame om te zorgen voor herkenbaarheid van je pand. We mogen ook regelmatig bouwhekbanners of andere hekwerkbanners voor onze klanten ontwerpen. En vergeet de levensgrote banners niet op grote panden die in de steigers staan: ook dat is een mooie vorm van (relatief) goedkope reclame waarmee je een enorme naamsbekendheid kunt realiseren.

Met behulp van banners ben je ook tijdens beurzen en evenementen goed zichtbaar. We zijn bekend met Layher en Truss constructies en realiseren hier vaak mooie ontwerpen voor. Deze zijn vaak eenvoudig op te zetten én herbruikbaar. Zo kun je er dus meerdere events van profiteren.

Neem contact op
Banner Beauhome

Voordelen van banners

Het inzetten van banners en spandoeken zal nooit uit onze plannen verdwijnen. Banners zijn erg veelzijdig en bieden een hoop voordelen:

  • Banners zijn een voordelige oplossing voor het vergroten van je naamsbekendheid;
  • Je kunt banners makkelijk verwisselen, bijvoorbeeld per seizoen of wanneer er speciale acties of campagnes zijn;
  • Onze banners zijn snel leverbaar. Zo kunnen we er in sommige gevallen zelfs voor zorgen dat je banner nog dezelfde dag bij jou op locatie hangt;
  • Je houdt je banners eenvoudig schoon: afspuiten, doekje erover en hij is weer als nieuw;
  • Banners zijn eenvoudig herbruikbaar;
  • Je kunt je banner verplaatsen, waardoor deze ook eenvoudig meegenomen kan worden naar bijvoorbeeld een beurs;
  • Onze banners zijn watervast en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.
Neem contact op
Banner gemeente Nieuwegein

Verschillende banners en spandoeken

Banners en spandoeken zijn voor alle vraagstukken een oplossing, omdat je er alle kanten mee op kunt. Bij Vormgenoten leveren we Mesh banners die geperforeerd en dus winddoorlatend zijn, maar ook PVC Frontlit banners: een zeildoek waar we een full colour print op drukken. We leveren ook steeds vaker block out banners. Dit zijn dubbelzijdig bedrukte banners waar je niet doorheen kunt kijken. Afhankelijk van de plek waar je banner komt te hangen, bepalen we welk materiaal er nodig is voor jouw banner.

Al onze banners worden geleverd met een brandvertragend B1 certificaat en zijn UV bestendig. Zo kunnen ze ook heel de dag in de zon staan, zonder flink te verkleuren.
Onze banners worden geringd en gezoomd en zijn eenvoudig op te spannen met behulp van elastieken of tywraps. Zo kun je de banner ook eenvoudig opbergen en weer uit de kast halen wanneer hij nodig is.

Neem contact op

Van concept tot montage

Bij Vormgenoten denken we graag met je mee, van A tot Z. We zien er graag op toe hoe ons creatieve concept tot leven wordt gebracht, en leveren daarom de beste vaklui om de vertaling van ontwerp naar realiteit te maken. 

Bij het leveren van je banners laten we je graag zien hoe je deze eenvoudig zelf kunt opspannen, zodat je ze op een later moment kunt hergebruiken. 

 

Neem contact op
Stand met banners gemonteerd
Banner Aspire Swissport

Alle merkbeleving onder één dak

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. Daarom brengen we graag een stukje creativiteit in jouw bedrijf, om ervoor te zorgen dat jouw merk nog meer gaat stralen.

Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar spandoeken of banners!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?