Alles onder één dak!

Wandbekleding

De wandbekleding of muurbekleding van een ruimte is een verlenging van jouw merkbeleving. Bij Vormgenoten vinden we het leuk om mee te denken hoe de wanden binnen jouw pand kunnen aansluiten op de betekenis van jouw merk. Met een team van creatieven zijn we in staat om diverse ideeën op papier te zetten om uiteindelijk tot leven te brengen bij jullie op de muur.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Wandbekleding als onderdeel van je bedrijf

Wie er bewust op gaat letten, ziet bij zijn favoriete restaurant, zijn meest bezochte kledingzaak en op het vliegveld dat de muren onderdeel zijn van de beleving in die ruimte. Door de wand te bekleden met een wallcover, hout, tegels of ander materiaal, wordt een bepaald gevoel aan een bezoeker meegeven. Dit gevoel kun jij voor een groot deel zelf sturen. Denk bijvoorbeeld aan een zonnige foto van een prachtig wit strand op de wand van een reisbureau, of een afbeelding van een vliegtuig op de wanden van een vliegveld. Onbewust zullen deze foto’s het gevoel van een bezoeker beïnvloeden: een vliegtuig pakken en een parelwit strand geeft vaak het gevoel van vakantie, mooi weer en vrijheid.

Niet alleen in de reisbranche is het slim om over wandbekleding na te denken. Zo kan een foto van vriendinnen in mooie kleding ook een positief effect hebben op bezoekers van een kledingwinkel, of kan een wand met steenstrips zorgen voor een industriële look in een restaurant of café.

Benieuwd wat we voor jouw pand kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Acrylaatlogo Rabobank op moswand

Verschillende soorten wandbekleding

Bij Vormgenoten maken we gebruik van veel verschillende soorten wandbekleding. Afhankelijk van je wensen en je merk stellen we concepten voor waarbij we in veel gevallen ook gebruik maken van verschillende soorten wandbekleding. We kiezen voor wallcovering voor op jouw wand, waarbij we met een naadloos behang bijvoorbeeld een spreuk of foto op de wand plaatsen die een positief gevoel oproept bij jouw merk. Wanneer je merk dicht bij de natuur staat, zullen we kiezen voor duurzame of natuurlijke materialen zoals kurk of hout. En heeft jouw merk een meer industriële look and feel nodig? Dan gaan we aan de slag met wandpanelen met tegels of steenstrips. Elke beleving vraagt een eigen benadering, en daar denken onze specialisten graag in mee.

Neem contact op
Wallcover houten wand Huybregts Relou

Van concept tot montage  

Bij Vormgenoten bedenken we niet alleen, we realiseren ook graag. We zijn betrokken bij het volledige creatieve proces: van concept tot montage. We maken een vertaling van het creatieve concept naar een prachtig ontwerp, waarbij we gebruik maken van de beste materialen en perfecte montage.

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt.

Neem contact op
Designframes Dura Vermeer

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt wandbekleding volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?