VAN CONCEPT TOT REALISATIE

Bij Vormgenoten hebben we menig bedrijfsinterieur mogen opleuken. Van concept tot montage waren we verantwoordelijk voor inspirerende en vette kantoren, ontmoetingsplekken en andere bedrijfspanden. De echte blikvangers zijn de displays die we in zo’n interieuradvies kunnen fietsen. En in sommige gevallen bedoelen we dit letterlijk.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Duurzame displays

Met behulp van een display geef je een product of een hele serie producten een prominente plek binnen jouw interieur en krijgt het extra aandacht. Displays maak je vaak niet voor één tijdelijke promotie, maar voor de langere termijn. Ze maken onderdeel uit van je interieur of beursstand, of worden ingezet tijdens activatiecampagnes. Daarom is het goed om het ontwerp van je display ook de juiste hoeveelheid aandacht te geven. 

Bij Vormgenoten worden we ingeschakeld voor alle bovengenoemde klussen: interieurontwerp, beursstand ontwerp en het bedenken en uitwerken van activatiecampagnes. Hierdoor denken we ook na hoe we onderdelen voor de ene klus ook mooi kunnen inzetten voor een andere klus. En andersom ook: kunnen we een display te bedenken binnen een interieuradvies, die eventueel ook voor een activatiecampagne of beurs ingezet kan worden? Deze duurzame gedachte maakt ons uniek en een partner voor de lange termijn.

Benieuwd naar onze aanpak of wil je direct een afspraak maken om aan de slag te gaan met displays voor jouw activatiecampagne of interieur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Voorbeelden van spraakmakende displays

We hebben tientallen displays mogen ontwerpen voor fijne klanten. Geen display is hetzelfde, want elke aanvraag en klant is uniek. Om op te vallen, moet je anders zijn. En dat was precies het motto tijdens het display ontwerp voor The Gift Label. 

Ook La Vuelta Holanda heeft gave displays in huis. De wens van de klant was om op een innovatieve manier meer bekendheid te creëren voor het merk: iets dat je geen twee keer hoeft te zeggen tegen onze creatieve denkers. We hebben diverse opvallende displays ontworpen die op verschillende locaties inzetbaar zijn. 

Neem contact op
Display met fiets op centraal station Utrecht

Alle merkbeleving onder één dak

Met Vormgenoten haal je niet alleen een gaaf design in huis, maar ook de vakmensen die het design voor jou gaan omzetten in een tastbare display én deze opbouwen op jouw locatie. We zijn betrokken bij het volledige creatieve proces en maken gebruik van de beste materialen. We denken graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt. 

Ontdek onze hele workflow

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?