Ieder informatiebord heeft z’n eigen doel, kracht en uitstraling.

Informatiebord

Informatieborden zijn er letterlijk in alle vormen, soorten en maten. Een informatiebord kan veel verschillende doelen hebben en wordt daarom speciaal voor jouw merk op maat gemaakt. Of je nu een plattegrond wil plaatsen op je parkeerplaats, een informatiebord wil om aan te geven op welke verdieping je afdelingen gevestigd zijn of een aanbieding wil communiceren: bij Vormgenoten zorgen we er altijd voor dat je uitingen goed aansluiten op je huisstijl én wensen.

 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Verschillende soorten informatieborden

We hebben bij Vormgenoten al heel veel informatieborden mogen ontwerpen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren wat wij voor je produceren en eventueel kunnen monteren. Ieder informatiebord heeft z’n eigen doel, kracht en uitstraling. Wat we belangrijk vinden is dat de informatieborden op jouw locatie aansluiten op je huisstijl en daardoor direct herkenbaar zijn voor je klanten en bezoekers. We gaan zelfs nog een stapje verder door ook te kijken naar de juiste materialen en vormen die passen bij jouw soort organisatie. Zo ontwerpen we een stoer, metalen informatiebord voor een bedrijf met een industriële uitstraling en kiezen we voor een houten informatiebord in een natuurlijke of bosrijke omgeving. 

Benieuwd wat we met de informatieborden voor jouw bedrijf zouden doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Informatiebord banner in frame Eindhoven Centrum

Informatiebord buiten

Voor de meeste klanten ontwerpen we informatieborden voor buiten. Denk aan de zone op een parkeerplaats of de plattegrond op een woonboulevard. Onze informatieborden voor buiten worden van speciale materialen gemaakt die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden: van regen tot UV straling. We denken met je mee welke materialen het beste bij jouw organisatie passen en houden daarbij altijd rekening met de plek waar het informatiebord buiten komt te staan of hangen en de mogelijke weersinvloeden op die plek. 

Neem contact op
Informatiebord De Bosche Woonboulevard

Van ontwerp tot realisatie

Bij Vormgenoten steken we graag onze handen uit de mouwen. We zijn met een flink team van vakspecialisten. Ieder met een eigen expertise, allemaal met passie en één duidelijke missie! Onze creatieven zorgen voor een prachtig concept dat echt raakt. Vervolgens zetten we dit concept om in een tastbaar ontwerp en laten we onze monteurs de perfecte montage verzorgen. 

Heb je een informatiebord nodig? Neem vrijblijvend contact met een van onze experts op en laat je overtuigen van de kracht van Vormgenoten!

Neem contact op
Informatiebord natuurgebied hout
Informatiebord Dommelsch

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten verzorgd informatieborden volledig. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. 

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?