Alles onder één dak!

Auto Wrappen

De merkbeleving van jouw merk stopt niet bij de deur. Ook niet bij je website. Bij Vormgenoten gaan we graag nog een stapje verder en daarvoor moeten we de weg op. Met behulp van car wrapping gaat jouw merk onderweg door. Ontdek wat wij kunnen realiseren door auto’s te wrappen in jullie wagenpark.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Auto wrappen voor een nóg betere merkbeleving

Zelf eenvoudig reclame maken voor heel Nederland? Laat je auto wrappen met een gaaf design dat naadloos aansluit op jouw merkbeleving. De auto’s uit je wagenpark wrappen zorgt niet alleen voor merkbeleving, maar draagt ook bij aan een vergroting van je naamsbekendheid én ‘gratis’ reclame op de weg. Bij Vormgenoten denken we graag mee hoe jouw auto het beste gewrapt kan worden.

Door te kiezen voor een uitdagend, opvallend en origineel design springt jouw merk er nóg meer uit. We zorgen ervoor dat het design een onderdeel blijft van jouw huisstijl en daarnaast in het oog springt bij jouw potentiële klanten. Ze kunnen letterlijk niet meer om je heen!

Benieuwd wat we voor jouw wagenpark kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Verschillende soorten car wrapping

In onze creatieve concepten maken we bij Vormgenoten gebruik van verschillende soorten ontwerp. In sommige gevallen kiezen we ervoor om enkel gebruik te maken van het logo op de motorkap, in andere gevallen wordt je auto volledig gewrapt in de kleur van jouw huisstijl of een opvallend en krachtig design. Voorafgaand aan ons ontwerp gaan we graag met je in gesprek. Misschien heb je zelf al een idee hoe het eruit moet komen te zien, of wil je met ons brainstormen over mogelijke ontwerpen. Vervolgens stappen wij naar de tekentafel en werken een ontwerp voor je uit. Wanneer jij ook enthousiast bent over het ontwerp, brengen we het design tot leven op één of meerdere auto’s uit jullie wagenpark. Zo kunnen al je collega’s je merk nog meer laten leven, ook onderweg naar klanten!

Neem contact op
Carwrap Emte Pagio

Van concept tot montage

Bij Vormgenoten bedenken we niet alleen, we realiseren ook graag. We zijn betrokken bij het volledige creatieve proces: van concept tot het daadwerkelijke auto wrappen. We maken een vertaling van het creatieve concept naar een prachtig ontwerp, waarbij we gebruik maken van de beste materialen en perfecte montage.

We houden ervan om te prikkelen, te verrassen en vooral iets heel vets te bedenken. We denken dus graag met je mee hoe we dat ene visuele concept kunnen bedenken dat écht raakt.

Neem contact op
Montage carwrap

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt auto wrappen volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?