Merkontwerp: de juiste beleving

Je bent bijna klaar om jouw merk te lanceren of een nieuwe impuls te geven, maar er ontbreekt nog één ding: je merkontwerp. Ook dat regelt Vormgenoten. Wij ontwerpen alles wat jouw merk nodig heeft om in de belangstelling te staan. Of dit nu gaat om merkbeleving van A tot Z, autobelettering, gevelsigning, een website, een brochure of een stand; Vormgenoten regelt het.

Vormgenoten geeft jouw merk vorm

Na het denkwerk, is het tijd om aan de slag te gaan met het merkontwerp. Dit is het moment dat jouw merk letterlijk vorm krijgt. Voor jouw merkontwerp gaat onze designer aan het werk. Wat die gaat doen? Met de eerder bedachte strategie en de daaruit voortgekomen identiteit staat er een sterke basis voor jouw merk. Dit gebruikt de designer om een inspirerende vormgeving te maken die perfect aansluit op jouw merk en waar het voor staat. Vervolgens maken wij voor jou de beste producten om jouw merk met dit ontwerp te presenteren aan de buitenwereld.

Neem contact op
Grafische vormgevers bedenken merkontwerp

Hoe we dat doen? Vormgenoten helpt!

Hoe je je merk kunt presenteren? Op heel veel manieren, waar wij jou bij helpen! Zowel offline en online is het belangrijk dat jouw merk de beste indruk achterlaat. Daarom maken wij voor jou de vetste in het oog springende ontwerpen en producten die jij kan verspreiden en laten zien aan klanten.

Vraag een adviesgesprek aan
Wervingscampagne voor McDonalds op laptop en mobiel

Waarom kiezen voor Vormgenoten?

Met zowel kennis op het gebied van merkbeleving als op het gebied van sign & print en creatie helpen wij jou de beste manier te vinden om jouw merk te presenteren. Door deze brede kennis denken onze ontwerpers net een stapje verder. Daardoor ontstaan er in de uitvoering geen onmogelijkheden of problemen. Op deze manier kan alle aandacht gaan naar het tot een groot succes maken van jouw merk. Wie wil dat nou niet?

Wij zijn Vormgenoten. Altijd goed in vorm!

Ontmoet ons team
Merk ontwerp uitwerken
Website ontwerp
Bus opstapplaats Eindhoven station met reclame bord McDonalds
UZN magazine

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo Holland Art Group
Logo JCL logistics
Logo AB InBev
Logo Trudo
Logo Eindhoven Airport
Logo CBRE
Logo King Kongs
Logo Sx Triple double

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Dirk!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Dirk Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?

Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten