Op zoek naar een krachtige brochure?

Heb je een nieuwe brochure nodig? Bij Vormgenoten kun je de mooiste brochures laten maken, volledig afgestemd op jouw wensen en in het verlengde van de huisstijl van jouw merk. Je kunt bij Vormgenoten niet alleen gave brochures laten maken, we drukken ze ook zelf voor je: zo hebben we ze zelf nog eens goed kunnen bekijken en weten we zeker dat we 100% tevreden zijn, zodat jij dat ook bent. 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Wat is een brochure?

Een brochure is een klein boekje dat uit meerdere pagina’s bestaat en vaak aan elkaar wordt gelijmd of geniet. Een brochure wordt in veel gevallen gebruikt om een specifieke dienst of een bepaald product onder de aandacht te brengen. Een brochure wordt gebruikt ter promotie, maar bevat vaak ook veel informatie en onderscheidt zich o.a. op die manier van een flyer of folder. 

Bij Vormgenoten hebben we al veel brochures mogen ontwikkelen. We denken graag met je mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat alle informatie in de brochure op een boeiende manier wordt weergegeven en geven advies hoe we ervoor kunnen zorgen dat potentiële klanten getriggerd worden om de brochure te lezen. We maken al jaren de mooiste  brochure ontwerpen voor onze klanten en nemen dit creatieve werk ook graag bij jou uit handen.

Wil je voor jouw merk, dienst of product een pakkende brochure laten maken? Bij Vormgenoten werken creatieve mensen die jouw informatie omtoveren tot een krachtige brochure. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Brochure dtp opmaak

Brochure voorbeelden

Bij Vormgenoten mochten we al diverse brochures ontwerpen en drukken voor onze klanten. Informatiebrochures, brochures voor een event of voor een specifiek product; we hebben ervaring met allerlei verschillende soorten brochures. Vaak zijn de brochures die we voor klanten ontwerpen een onderdeel van een totaalpakket, waarbij we ook de huisstijl, website of corporate identity van de organisatie hebben neergezet. 
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk of is er een brochure voorbeeld waar jij warm van wordt? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over onze workflow en delen onze ervaring graag met anderen!

Neem contact op
Brochure info verloskundige

Een brochure ontwerp van Vormgenoten

Wil jij ook graag brochures hebben die je doelgroep aanzetten tot actie? Dan zit er maar één ding op: je brochures laten maken door het creatieve team van Vormgenoten. We nemen het gehele proces voor je uit handen, maar betrekken je overal bij – indien gewenst. Neem vrijblijvend contact met ons op: we leggen je graag uit hoe het proces in zijn werk gaat en stellen onze specialisten graag aan je voor. Ze staan te popelen om voor jou een prachtig ontwerp in elkaar te knutselen en een vette brochure te ontwikkelen.

Neem contact op
Brochure grafische vormgeving
Brochure opmaak retail

Alle merkbeleving onder één dak

Ontdek de kracht van creativiteit! Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar grafische vormgeving!

Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?