van concept tot realisatie

Staat er een beurs op de agenda en wil jij een verbluffende indruk maken? Met een beursstand ontwerp van Vormgenoten wordt dat een piece of cake. Wij weten hoe we jou laten opvallen en hoe we jouw doelgroep kunnen prikkelen en inspireren. Wat we bedenken, kunnen we ook maken en realiseren. Daarom zijn wij je ideale partner voor al je creatieve uitingen. 

Bij het neerzetten van een krachtig beursstand design nemen we bij Vormgenoten de tijd om een vet idee te bedenken dat aansluit op jouw merk en waar jouw huisstijl ook perfect in uitkomt. Jouw doel wordt ons doel en wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Je beursstand is bij ons in goede handen.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Beursstand ontwerpen voor klanten

Het is ons voorrecht om voor de leukste klanten te mogen werken, elke keer weer opnieuw. Niks is gaver dan de huisstijl die we ooit mochten ontwikkelen door te voeren in allerlei onvergetelijke campagnes en uitingen. En daar hoort een beursstand ontwerp uiteraard ook bij.

Bij het ontwerpen van een beursstand werken onze creatieve doeners en denkers met elkaar samen. We beginnen met het bedenken van een concept en werken deze tot in de puntjes en in 3D uit. Samen sparren we over verschillende mogelijkheden en materialen en tweaken we het concept tot iedereen een grijns van oor tot oor op z’n gezicht heeft. Daarna gaan we over tot de realisatie van de beursstand. Deze geven we namelijk ook vorm onder ons eigen dak. Dankzij onze nauwe samenwerking wordt jouw beursstand exact zo uitgevoerd zoals ook in het concept is bedacht. 

Benieuwd naar onze aanpak of wil je direct een afspraak maken om jouw beursstand ontwerp te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Stand ontwerpen voor activatiecampagnes

Er zijn meer situaties te bedenken waar jij een gave stand voor nodig hebt. Zo hebben we al meerdere activatiecampagnes voor klanten opgezet, waar stand ontwerp ook onderdeel van was. 

Zo hebben we een activatiecampagne opgezet voor Senseo waar de boodschap ‘met Senseo Gold geniet je nóg langer van je kopje koffie’ de boventoon vierde. We wilden geen saaie stand, maar gingen voor een opvallende setting waarbij we de merkwaarde van Senseo konden versterken met behulp van materialen en uitstraling. Eerst hebben we een 3D ontwerp hiervan gemaakt om dit uiteindelijk ook in eigen keuken te kunnen realiseren voor een zeer tevreden klant. 

Neem contact op
Senseo setting in bedrijf

Alle merkbeleving onder één dak

Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij betrokken zijn bij het hele proces van brand activation. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit continu. De ontwerpers vertalen de doelstelling in een visueel concept. Met innovatieve designs creëren we vernieuwende merkactivatie concepten. Vormgenoten levert hoogwaardige producten en snelle service.

  • Concept / advies
  • Ontwerp / creatie
  • Productie / realisatie
  • Montage
Ontdek onze hele workflow

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?