boeien, binden en betrekken!

Employer branding gaat verder dan enkel een waanzinnige wervingscampagne. Het draait inderdaad om het aantrekken van nieuwe medewerkers, maar dit talent vervolgens weten te behouden binnen je merk is daarnaast ook erg belangrijk. Bij wie kun je dan beter zijn voor goede employer branding dan bij een organisatie waar álle medewerkers dagelijks met een big smile naast hun bed staan omdat ze weer mogen gaan werken? Juist: Vormgenoten is the place to be! 

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Vette wervingscampagnes voor goede employer branding

Stap 1 in employer branding is het werven van nieuw talent om jouw merk nog krachtiger te maken. En dat is precies het uitgangspunt waar Vormgenoten mee werkt: jouw merk. Want achter jouw merk zit een verhaal, en juist daar moeten je nieuwe medewerkers op aansluiten. Bij het bedenken van zo’n vette wervingscampagne staat jouw merk dus centraal. 

Employer branding draait om het boeien, binden en betrekken van medewerkers. Dat is precies de reden dat onze creatieve denkers een wervingscampagne baseren op de kracht van je organisatie. Wij doen enkel beloftes die jij kunt waarmaken. Alleen op die manier weet je nieuw talent niet alleen te prikkelen, maar ook vast te houden en aan je te binden voor de langere termijn. Onze aanpak maakt onze campagnes dan ook rete-succesvol!

Benieuwd naar onze wervingscampagnes of wil je direct een afspraak maken om jouw employer branding te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Vormgenoten heeft de oplossing

Bij Vormgenoten werken we eigenlijk met alles volgens dezelfde methodiek: The Golden Circle van Simon Sinek. Gewoon omdat deze zo lekker werkt, voor alles wat je rondom je merk doet. Alles start namelijk met het verhaal. Jouw verhaal. En als jij een goed verhaal hebt dat mensen aanspreekt, dan kun je daarmee ook makkelijk mensen aan je binden. Hoe je dat doet? Dat leggen we je graag uit over een bak koffie.

Neem contact op
Vormgenoten workshop strategie sessie

Alle merkbeleving onder één dak

Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij betrokken zijn bij het hele proces van brand activation. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit continu. De ontwerpers vertalen de doelstelling in een visueel concept. Met innovatieve designs creëren we vernieuwende merkactivatie concepten. Vormgenoten levert hoogwaardige producten en snelle service.

  • Concept / advies
  • Ontwerp / creatie
  • Productie / realisatie
  • Montage
Ontdek onze hele workflow

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?