Breng je merk tot leven!

Grafische vormgeving voor bedrijven

Ons reclamebureau is een kei in vormgeving. Zo’n beetje alles wat je ziet of aanraakt, komt uit handen van een grafisch vormgever. De verpakking van je body lotion, de sticker op je appel en de folder van je favoriete supermarkt: er zit overal een creatief brein achter – oké, het ene brein is wat creatiever dan het ander, maar dat ter zijde. Heb jij een gaaf idee waar je een mooi design voor nodig hebt, dan helpt ons reclamebureau je graag! We brengen jouw merk graag tot leven met behulp van aansprekende vormgeving.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Grafische vormgeving steeds populairder

Grafische vormgeving wint in populariteit. We worden met z’n alleen steeds visueler en daarom hebben we steeds meer behoefte aan grafische vormgeving. We krijgen veel aanvragen voor grafisch vormgeving van bedrijven: alle organisaties hebben tegenwoordig door dat ze in het (online) advertentiegeweld met sprekende en pakkende beelden moeten komen om op te vallen en met kop en schouders boven de rest uit te steken. Bij Vormgenoten kunnen we je niet alleen helpen met de grafische vormgeving van jouw bedrijf, we kunnen ook een creatief concept voor je bedenken om jouw merkbeleving een boost te geven.

Ons reclamebureau vindt het namelijk geweldig om hele gave dingen te bedenken. Dingen die prikkelen, triggeren en uiteindelijk aanzetten tot een gewenste actie. We zijn niet alleen creatief met onze handen en in staat om mooie designs te maken, maar kunnen ook een stap terug om na te denken wat de boodschap moet zijn om ervoor te zorgen dat je doelgroep het gewenste gedrag gaat vertonen. Wel zo handig.

Benieuwd wat we met grafische vormgeving voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Merkindentiteit bepalen 3
Merkindentiteit bepalen 2

Wat is grafische vormgeving

Grafische vormgeving is natuurlijk een ruim begrip. Het is ook lastig om grafische vormgeving goed te definiëren. Kort door de bocht is grafische vormgeving het visueel vormgeven van bepaalde ideeën. Als we de bocht iets ruimer nemen, kunnen we zeggen dat het een verzamelnaam is voor verschillende elementen binnen design, waarbij informatie wordt omgezet in een visualisatie met als doel om te informeren, overtuigen of overreden.

Neem contact op
Merk ontwerp uitwerken
UZN magazine

Alle merkbeleving onder één dak

Zoals gezegd kom je grafische vormgeving overal tegen. Alles wat niet aan een boom groeit of op een andere natuurlijke wijze is ontstaan, is op een bepaalde manier in aanraking geweest met een grafisch vormgever. Heb jij in jouw bedrijf dus een nieuw product, nieuwe huisstijl, visitekaartje of parkeerbord nodig? Voor deze en andere elementen kun je ons reclamebureau inschakelen. Wij verzorgen de realisatie van jouw idee van A tot Z.

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?