Ga voor een zo groot mogelijk resultaat

Guerrilla marketing is een marketingtechniek waarbij wordt beoogd om een zeer groot resultaat te behalen. Media-aandacht of aandacht bij het grote publiek zijn daarbij geen onbekende uitgangspunten. Bij guerrilla marketing gaat het vaak om erg opvallende, creatieve boodschappen die aanspreken, inspireren en blijven hangen en waar mensen uit zichzelf over gaan praten. Het zogeheten sneeuwbaleffect. Wat je daarvoor nodig hebt? De hulp van Vormgenoten!

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Guerrilla campagnes

Om het effect van guerrilla marketing te bereiken, heb je een zeer opvallende en pakkende oplossing nodig. Bij Vormgenoten zijn we hier toevallig erg goed in. We werken met een team van uiteenlopende specialisten in het creatieve vakgebied. We zijn in staat om voor jou een vet idee te bedenken, uit te werken tot een concept en dit vervolgens volledig uit te rollen en te realiseren. Of het nu gaat om een online guerrilla campagne of een campagne met fysieke elementen: Vormgenoten is jouw partner en neemt alles volledig uit handen.

Heeft jouw organisatie een pakkend concept nodig om de markt eens lekker op te schudden en jouw doelgroep wakker te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Het ophangen van de kersttrui vlag Energie Direct - PSV wordt vastgelegd op foto

Guerrilla marketing voorbeelden

Voor de jaarlijkse winactie van EnergieDirect hebben we bij Vormgenoten een unieke kersttrui van PSV bedacht, wat een ware hype werd. Dankzij de mega grote PSV kersttrui van 19 x 13 meter aan de gevel van De Groene Toren kon niemand er nog onderuit.

Voor het werven van personeel bedachten we voor JCL Logistic Benelux een ludiek concept om de aandacht van mensen te trekken. Met behulp van een 70 meter brede krattenwand langs de snelweg waarop het websiteadres van de nieuwe vacaturewebsite te vinden was, viel het bij veel mensen direct op. Door ook nog een persbericht op te stellen en te verzenden naar verschillende media kreeg het concept nóg meer aandacht. En met succes: de sollicitaties en websitebezoeken liepen in een rap tempo op!

Neem contact op
Guerrilla Marketing JCL Jobs

Betrokken bij het gehele proces van guerrilla marketing

Zeker bij een spraakmakend en opvallend concept voor guerrilla marketing is het een groot voordeel dat wij betrokken zijn bij het gehele proces. Doordat onze creatieve breinen al in een vroeg stadium kunnen overleggen met de mensen die verantwoordelijk zijn voor de productie en realisatie, weten we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we er als geen ander voor zorgen dat jouw guerrilla campagne gaat slagen.

Neem contact op
Guerrilla Marketing Adam Jang

Alle merkbeleving onder één dak

De kracht van Vormgenoten ligt hem niet alleen in de creatieve geesten die een geweldig concept bedenken, maar ook in het feit dat wij alles onder één dak doen. Zo zijn wij niet alleen verantwoordelijk voor het bedenken van het idee, maar zorgen wij er ook voor dat het precíes zo wordt uitgevoerd als het bedoeld is.

Heeft jouw organisatie een pakkend concept nodig om de markt eens lekker op te schudden en jouw doelgroep wakker te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Dirk!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Dirk Vormgenoten
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?