Fysieke buitenreclame is succesvol

Out of home omvat alle vormen van reclame die buitenshuis te vinden zijn. Geen social media campagnes, geen Google advertenties en geen reclamefolders, maar billboards, een abri poster en een stoepbord. Terug in de tijd zou je zeggen? Echt niet! Fysieke buitenreclame is nog steeds erg succesvol. En wij bij Vormgenoten kunnen het weten!

Fysieke buitenreclame werkt nog steeds

Tegenwoordig is men nogal snel geneigd om te zeggen dat de makkelijkste (en beste) vorm van reclame maken op dat kleine digitale apparaatje in je broekzak of tas is. Niets is echter minder waar. Bij Vormgenoten ontwikkelen we nog regelmatig out of home campagnes, bijvoorbeeld om personeel te werven of aandacht te vragen voor een nieuw product of dienst. 

Benieuwd wat out of home voor jouw campagne of merk kan doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Verzinkerij Poster Personeelscampagne

Buitenreclame en online campagnes combineren

Een ijzersterke combinatie realiseer je door een out of home campagne te combineren met een online campagne. Tijdens een wandeling, in het openbaar vervoer of op het schoolplein de campagne opnieuw zien die je eerder ook op je telefoon zag, zorgt voor ultieme herkenbaarheid en draagt zeker bij aan het behalen van de door jou gestelde doelen. 

We denken graag met je mee over de optimale manier om jouw doelgroep te bereiken. Waar bevind je doelgroep zich, met welke boodschap kunnen we ze het beste inspireren en wat wil je doelgroep nu eigenlijk? Omdat we bij Vormgenoten voor heel veel verschillende organisaties in uiteenlopende branches werken, hebben we een bijzonder goed beeld van diverse doelgroepen. We weten uit ervaring wat wel en niet werkt en kunnen je daarom goed adviseren. 

Neem contact op
Raambelettering Binnenstad Eindhoven Out Of Home

Expert op het gebied van buitenreclame

Wil jij een out of home campagne starten, ben je geinspireerd geraakt door onze succesverhalen of ben je benieuwd hoe jouw doelgroep het beste bereikt kan worden? Bij Vormgenoten weten we daar meer van! We geven graag advies, denken mee en komen tot de kern van jouw probleem of vraagstuk. We zijn jouw strategisch partner voor doeltreffende, visuele concepten en brengen jouw doelgroep graag in beweging. 

Neem contact op
Banner Krattenwand Out Of Home JCL-logistics
Anytime Fitness billboard

Alle merkbeleving onder één dak

We hebben ruime ervaring met out of home campagne en verzorgen het hele project van A tot Z. We ontwikkelen een concept, verzorgen het ontwerp en maken de producten in eigen beheer. We zorgen er vervolgens voor dat de uitingen precies terecht komen op de plek waar jouw doelgroep zich bevindt. Out of home campagne maakt namelijk altijd deel uit van een totaal concept. 

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?