Je logo is hét beeldmerk dat bij je past

Bij Vormgenoten worden we vaak gevraagd om een logo te maken. Door startende bedrijven, maar ook door organisaties die van strategie veranderen, hun naam wijzigen of een redesign van de gehele huisstijl wensen. We hebben veel logo’s mogen ontwerpen en huisstijlen mogen ontwikkelen voor diverse merken, in de meest uiteenlopende branches. We zijn trots dat we al zoveel gaafs en pakkends voor mooie bedrijven hebben mogen ontwerpen!

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Logo onderdeel maken van merkbeleving

Je logo is hét beeldmerk dat bij jouw merk, project of organisatie past. Het is in veel gevallen het eerste beeld dat mensen van je zien, dus is het belangrijk om na te denken over wat je met je logo wil uitstralen. Bij Vormgenoten helpen we je daar graag bij.

Neem contact op
Green innovation hub logo ontwerp

Vormgenoten ontwerp aanpak

Als wij een logo maken, willen we graag wat meer van je weten. We gaan het liefste in gesprek om volgens de Golden Circle methode tot de kern van jouw organisatie te komen. Wanneer we begrijpen wat jou beweegt en waar jouw merk voor staat, kunnen we aan de slag om voor jou een vet logo te ontwerpen. Een logo dat inspireert, triggert, jouw verhaal vertelt en blijft hangen bij je doelgroep. Wel zo handig.

Benieuwd naar onze aanpak of direct een afspraak maken om aan de slag te gaan met een (nieuw) logo ontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
5Ghub logo ontwerp

Bedrijfslogo laten ontwerpen door Vormgenoten

We krijgen regelmatig interessante vraagstukken voor onze kiezen. Niet alleen van nieuwe ondernemers of organisaties die iets nieuws willen, maar ook organisaties die gaan fuseren en op zoek zijn naar één bedrijfslogo dat voor meerdere merken geschikt is. Daarbij is creativiteit zeer gewenst.

Eén van de organsaties die ons benaderde voor een bedrijfslogo, was DES (Dutch Electronics Solutions). Zij waren op zoek naar een nieuw logo dat voor meerdere merken zou worden gebruikt, waarbij herkenbaarheid een belangrijk punt is. De oplossing van Vormgenoten? Een beeldmerk waar de letters ‘DES’ in verwerkt zitten, in een typisch Nederlandse tulp verwijzend naar ‘Dutch’ en een lampje. DES Group is gevestigd in en rondom Eindhoven (de lichtstad) en biedt daarbij de beste oplossingen voor haar klanten. Door dit beeldmerk te gebruiken in diverse kleuren bij de verschillende merken, heb je een bedrijfslogo dat organisatiebreed wordt gedragen maar toch een eigen identiteit per merk vasthoudt.

Verheggen electrotechniek logo ontwerp

Logo’s maken is onze passie

Bij Vormgenoten vinden we het geweldig om iets vets te bedenken, om onze opdrachtgevers blij te maken maar vooral ook om hun doelgroep te kunnen inpakken met een gaaf ontwerp. We gaan dan ook graag voor jou aan de slag om een logo te maken dat jouw organisatie direct goed op de markt zet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat we voor jouw merk in petto hebben.

Neem contact op
Rodeo logo ontwerp
Fitnesscentrum Artisport logo ontwerp

Alle merkbeleving onder één dak

Bij Vormgenoten werken we met een creatief team telkens weer nieuwe ideeën uit, innoveren we waar het kan en brengen we een concept tot leven bij onze klanten. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. 

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?