Creatief personeel werven

Wervingscampagne om personeel te werven

Het is steeds lastiger om aan personeel te komen. Er zijn meer banen dan werknemers, en organisaties groeien nog steeds waardoor ook de vraag naar nog meer personeel groeit. Personeel werven wordt dus steeds ingewikkelder. Hoe zorg jij er nou voor dat je in het oog springt bij je potentiele nieuwe werknemers? Juist, met een wervingscampagne die door de creatieve breinen van reclamebureau Vormgenoten is opgezet! We zijn specialist in het bedenken van een creatief concept, waardoor we een ideale partner zijn voor die ene opvallende wervingscampagne.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Opvallende wervingscampagne

Het werven van personeel wordt vandaag de dag steeds lastiger. Er zijn steeds meer kanalen waarmee je je potentiële werknemers kunt aanspreken, waardoor het eenvoudiger is (lees: lijkt) om ze te benaderen. Echter is dit vaak niet het geval. We worden namelijk zo veel blootgesteld aan verschillende boodschappen, dat je je best moet doen om nog op te vallen tussen al het advertentiegeweld. Bij reclamebureau Vormgenoten weten we precíes hoe we jou kunnen laten opvallen en zorgen we ervoor dat jouw wervingscampagne de aandacht krijgt die ze verdient.

Benieuwd wat we voor jouw wervingscampagne kunnen bedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Reclamebord vierkant McDonalds station Eindhoven

Werven van personeel met Vormgenoten

Wanneer je om personeel verlegen zit, heb je zelf geen tijd om een creatief idee op te zetten én uit te werken, dat ervoor moet zorgen dat er ineens een bulk aan sollicitanten voor je deur staat. Het is daarom slim om het creëren van een wervingscampagne uit te besteden. Wij zijn een kei in het bedenken van een goede en pakkende wervingscampagne, waardoor jij je tijd nuttig kunt besteden aan je eigen werkzaamheden. Werven van personeel past perfect binnen ons portfolio als reclamebureau. We bedenken een creatieve boodschap die aansluit op jouw merkbeleving en tevens jouw doelgroep weet te triggeren. Op basis van jouw doelgroep kiezen we de kanalen die we gaan inzetten binnen de campagne en we zorgen ervoor dat alle uitingen van A tot Z worden uitgewerkt.

We maken vaak een combinatie van online en offline communicatie, waarbij we zorgen dat alles wordt doorgemeten. Zo weten we precies wat het beste werkt en kunnen we hier in de toekomst nog meer op inspelen. Over het algemeen merken we dat de combinatie van offline en online (out-of-home campagne) erg goed werkt en dat er in zulke campagnes sneller wordt gesolliciteerd.

Een wervingscampagne is voor ons pas compleet met een bijpassende vacature website waar jouw sollicitanten direct kunnen solliciteren op de vacature die hen aanspreekt. Zo proberen we het sollicitatieproces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Neem contact op
Vacature McDonalds Eindhoven op telefoon en laptop

Wervingscampagne voorbeeld

Het reclamebureau van Vormgenoten heeft voor McDonald’s een hele gave wervingscampagne mogen bedenken. Er lag een behoorlijke uitdaging: er moesten namelijk zo’n 80 tot 100 nieuwe medewerkers worden geworven in zeer korte tijd. Met behulp van veel verschillende en zeer creatieve uitingen bij hogescholen, in shopping area’s en abricampagnes hebben we de uitdaging met beide handen aangegrepen én is het gelukt om zo veel mensen te werven.

Benieuwd naar onze creatieve oplossing? Lees meer over het succesverhaal van McDonald’s 

Neem contact op
Vooraanzicht McDonalds met staand reclame bord op station Eindhoven
Straat met reclame bord McDonalds in middenberm

Alle merkbeleving onder één dak

Met een wervingscampagne kan ons reclamebureau snel personeel werven. Ontdek de kracht van creativiteit! Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar grafische vormgeving!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?