Je pand als 3D visitekaartje

 

Het interieur van jouw pand is zeer bepalend voor een eerste indruk. Daarom zijn we bij Vormgenoten van mening dat een (werk)omgeving minstens zo vet moet zijn als thuis. We gaan dan ook graag aan de slag met een mooi en gedegen plan voor jouw interieur. Of het nu gaat om een kantoorpand, horecazaak of autogarage: we slagen er altijd in om met ons interieuradvies voor jouw bedrijf een inspirerende omgeving te creëren waarin medewerkers excelleren en gasten of klanten graag terugkeren.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Interieuradvies van concept tot montage

Bij Vormgenoten werken we met vakspecialisten die van A tot Z alles voor jou uit handen nemen. Zo hebben we de creatieve denkers, die zich buigen over vloer- en lichtplannen en dit afstemmen op jouw merk, huisstijl en wensen. Zij vinden het gaaf om een interieuradvies voor bedrijven uit te werken en wanneer jij net zo enthousiast bent als zij, wordt er overgegaan op de realisatie van jouw vette nieuwe interieur.

Onze handige monteurs en stylisten komen dan om de hoek kijken. Van wandbekleding tot bureau en van vloerkleed tot planten: het interieuradvies voor jouw bedrijf komt tot leven en wordt volledig door ons aangekleed. Zo kun jij je lekker bezig houden met waar jullie goed in zijn. Dan doen wij dat ook.

Benieuwd naar onze aanpak of direct een afspraak maken om aan de slag te gaan met een interieuradvies voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Interieurontwerp op maat

We maken bij Vormgenoten alles graag op maat. Bij ons is ‘op maat’ ook écht op maat. We stemmen alles af op jouw merk en pand en maken er een heuse beleving van. Je zult daarom ook nooit twee interieurontwerpen zien van onze hand die veel op elkaar lijken. Elk merk kent zijn eigen verhaal en daar hoort een bepaalde beleving bij. Daarom maken wij voor al onze klanten een interieuradvies op maat.

Heb je specifieke wensen zoals een naadloze wandbekleding of moet alles PVC vrij zijn? Geen probleem. Zorgen voor een betere akoestiek? Doen we. 

Neem contact op

Alle merkbeleving onder één dak

Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij betrokken zijn bij het hele proces van brand activation. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit continu. De ontwerpers vertalen de doelstelling in een visueel concept. Met innovatieve designs creëren we vernieuwende merkactivatie concepten. Vormgenoten levert hoogwaardige producten en snelle service.

  • Concept / advies
  • Ontwerp / creatie
  • Productie / realisatie
  • Montage
Ontdek onze hele workflow

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?