Geef vorm aan je interieur

Jouw merkbeleving gaat verder dan je logo, huisstijl en corporate identity. Precies de reden ook dat wij van Vormgenoten daar niet stoppen. De beleving in jouw interieur, oftewel het volledige interieur design, nemen we ook graag uit handen. Wij hebben de juiste mensen en kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw identiteit en merkbeleving doorstroomt in het ontwerp van je interieur. Zo geven we niet alleen vorm aan jouw merk, maar ook aan je interieur, je kantoor en je werkomgeving. 

Of je nu zelf al bepaalde ideeën hebt over je interieur, of je graag laat verrassen door onze interieur ontwerper: bij Vormgenoten kan het allemaal! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Interieur design voor jouw kantoor

De tijden dat een kantoor puur uit bureaus, computers en een koffiecorner bestond liggen ver achter ons. Een kantoor is al lang niet meer enkel een plek om te werken: het is een ontmoetingsplek voor collega’s, maar ook voor jou en je klanten of partners. Je kantoor is je visitekaartje en een verlenging van je identiteit. Daarnaast wil je je medewerkers een positieve stimulans geven, je wil ze inspireren en motiveren en je wil dat ze met een glimlach op hun gezicht naar hun werk komen én weer naar huis gaan. Daarom is het interieur ontwerp van jouw kantoor ook erg belangrijk en iets dat aandacht verdient. Je kunt dit al laten meenemen tijdens een corporate identity ontwikkeling of branding traject, maar ook wanneer je een bestaande huisstijl of identiteit hebt, buigt onze interieur ontwerper zich graag over jouw kantoor. Wij zetten jouw interieurbeleving graag op de kaart.

Neem contact op
Wintertrust Bisonspoor Interieurontwerp

Horeca interieur design

Onze interieur designer zit boordevol leuke en creatieve ideeën om jouw horeca onderneming tot dé place to be te maken. Op basis van jouw identiteit, de gewenste merkbeleving en je doelgroep worden diverse ideeën uitgewerkt voor het interieur design van jouw horeca zaak. We kunnen bij Vormgenoten letterlijk alles maken: wandbekleding op maat, een plantenmuur of een industrieel design? Niets is ons te gek! 

Laat jouw horeca onderneming door onze interieur designer onder handen nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
Acrylaat logo Rabobank

Interieur ontwerp door Vormgenoten

Vormgenoten is de ideale partner voor jouw interieur ontwerp. Omdat we ervaren zijn in het bedenken van iemands merkbeleving, sluit interieur design hier naadloos op aan. Alles wat we aanpakken, doen we met beide handen. Zo gaan we ook grondig te werk bij een interieur ontwerp. We ontwerpen in 3D, zodat het inzichtelijk wordt en al echt begint te leven, terwijl het figuurlijk nog op papier staat. Met behulp van moodboards, lichtplannen en indelingsplannen laat de interieur ontwerper zien wat de mogelijkheden zijn, welke plannen er zijn voor jouw onderneming en krijg jij al een beeld bij de uitstraling en het gevoel van de inrichting van jouw (werk)omgeving.  

Neem contact op Ontmoet ons team

Alle merkbeleving onder één dak

Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij betrokken zijn bij het hele proces. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit continu. De ontwerpers vertalen de doelstelling in een visueel concept. Met innovatieve designs creëren we vernieuwende merkactivatie concepten. Vormgenoten levert hoogwaardige producten en snelle service.
 
Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?