TWC IT solutions nieuwe header

TWC IT Solutions

Met de juiste IT komt de toekomst steeds sneller dichterbij. Een IT-bedrijf zorgt ervoor dat die toekomst binnen handbereik ligt. Dat is precies wat TWC Automatisering uit wilde stralen. Ze wijzigden daarom hun naam naar het gloednieuwe TWC IT Solutions. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. En dat is precies waar wij om de hoek kwamen kijken!

Aan de slag

Als je iets doet moet je het goed doen. Wil je een nieuwe identiteit, dan is het belangrijk om dit grondig aan te pakken en door te voeren. Wij denken hierin graag mee! Wij gieten je huisstijl in een compleet nieuwe vorm met visuele concepten die raken. Logisch dus, dat TWC-IT Solutions bij ons aanklopte met deze opdracht. Toekomstgericht, online en persoonlijk. Dat is wat het bedrijf wil uitstralen dus dat gaan we regelen!

In een strategische sessie bespraken we alle wensen van TWC IT Solutions. Ze wisten heel goed wat ze wilden, waardoor we al snel voor ze aan de slag konden. Er was zelfs al een eerste opzet gemaakt voor het nieuwe logo waarop wij konden voortborduren. We keken mee naar de uitlijning, het kleurgebruik en het lettertype. Maar, nog veel belangrijker; we dachten mee over hoe we de kernwaarden van TWC IT Solutions perfect tot uiting konden brengen. 

Ontdek alles over reclamebureau
TWC IT solutions nieuwe identiteit 5
TWC IT solutions nieuwe identiteit 2

De uitwerking

In de vorige identiteit was vooral de technische kant van hun vakgebied zichtbaar. Om de nieuwe kernwaarden uit te stralen waren er meer toegankelijke beelden nodig. We kozen voor vrolijke mensen in een casual zakelijke omgeving. Vanuit passie en vakmanschap leggen wij de juiste verbinding in deze vette nieuwe huisstijl

Bij TWC IT Solutions stond het personeel klaar om zelf de uitrol van de gloednieuwe huisstijl te doen. Dat snappen we heel goed! Wij geloven in de kracht van merken en dat we bij kunnen dragen aan klantbeleving en de trotsheid van medewerkers. Om ze hierin te ondersteunen ontwikkelden we een huisstijlhandboek voor ze: een document waarin alle specificaties en do’s and dont’s rondom de branding vastgelegd zijn. Het fungeert als leidraad voor alle toekomstige middelen die volgens de nieuwe identiteit ontwikkeld worden. Naast richtlijnen bevat het huisstijlhandboek van TWC IT Solutions ook templates voor visitekaartjes, briefpapier, hun nieuwe homepage en Powerpoint presentaties. Zo komen ze altijd professioneel voor de dag!

Neem contact op
TWC IT solutions nieuwe identiteit 4

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team