Merkidentiteit: een sterk merk!

Yes! Je merkstrategie staat als een huis. Dat betekent dat het tijd is voor de volgende stap: merkidentiteit. Daarmee brengen we jouw merk tot leven. Hoe? We maken jouw merk uniek en gaan aan de slag met lettertypes, kleuren, een logo en nog veel meer. 

Zo wordt je merk herkenbaar en zullen klanten staan te springen om bij jou terecht te kunnen. Ook als je al een merkidentiteit hebt, kun je bij ons terecht om een verschil te maken. Wij weten alles over het opzetten van een campagne voor een product of dienst die perfect aansluit op jouw merk.

Een totaalbeleving

Een sterk merk bouwen, dat is wat Vormgenoten doet. Bij het bepalen van een merkstrategie stellen we kritische vragen. Zo bepalen we de juiste route op weg naar het eindpunt; een eigen merkstrategie. 

Wij dagen je uit – door daar waar nodig kritische vragen te stellen – om te bepalen wat de juiste keuzes zijn. We kijken wat je wil bereiken en waar jouw merk voor staat. Wanneer we vooraf duidelijk een doel bepalen, kunnen we daar in verdere stappen naar handelen. Alles valt of staat met de juiste merkstrategie.

Vraag een adviesgesprek aan
Vormgenoten workshop strategie sessie

Hoe we dat doen? Vormgenoten helpt!

Wij zijn een groep vakspecialisten met allemaal eigen expertises. Met onze kennis maken we de beste keuzes om jouw merk een duidelijke richting te geven en onvergetelijk te maken. We zorgen ervoor dat klanten zich met jouw merk kunnen identificeren, erbij willen horen en dat ze geen andere mogelijkheden meer zien dan met jou in zee te gaan. We kiezen voor de juiste energie en zorgen dat mensen geïnspireerd raken door wat ze van jouw merk te zien krijgen.

Neem contact op
Grafische vormgever aan het werk

Vormgenoten kan meer…

Zorgen dat je de beste indruk achterlaat kunnen wij niet alleen voor jouw merk. Ook zetten wij spectaculaire campagnes voor een specifiek product of dienst op. Bij Vormgenoten is alles mogelijk.

Dat klinkt veelbelovend, toch? Maar hoe ziet zo’n campagne opgezet door ons er in de praktijk uit? Neem bijvoorbeeld de McDonalds-personeelscampagne. Wij maken een concept voor de campagne en vervolgens vertalen we dit door in materiaal voor op social-media, flyers, ABRI-posters, banners en raambelettering. Met QR-codes en social-media statistieken meten we hoe goed de campagne verloopt en bekijken we hoe dit zich uitbetaalt in kwalitatief goede sollicitanten.

Nieuwsgierig naar het succesverhaal van McDonalds? Dat snappen wij! 

Neem contact op

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo McDonalds
Logo GLS
Logo Brabant Deur
Logo Dommelsch
Logo Optiek Verhoeven
Logo Rodeo
Logo Summa College

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Dirk!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Dirk Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?

Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten