Vaar de juiste koers met jouw merkstrategie

Dat kan! Een merkstrategie is dé basis om jouw merk tot een succes te maken. Hoe Vormgenoten dat doet? Door samen met jou te bepalen waar je voor staat, wat je wil bereiken en vooral hoe je datgaat doen.

Samen met jou bepalen we welke koers jouw merk moet gaan varen. Zo staat het binnen de kortste keren in de schijnwerpers. Wij helpen jou met het maken van deze strategie door het gesprek aan te gaan over de propositie en waarden van het merk. Met deze strategie komen we tot de beste basis voor de volgende stappen: merkidentiteit en merkontwerp.

Opvallen met jouw merkstrategie?

Een sterk merk bouwen, dat is wat Vormgenoten doet. Bij het bepalen van een merkstrategie stellen we kritische vragen. Zo bepalen we de juiste route op weg naar het eindpunt; een eigen merkstrategie. 

Wij dagen je uit – door daar waar nodig kritische vragen te stellen – om te bepalen wat de juiste keuzes zijn. We kijken wat je wil bereiken en waar jouw merk voor staat. Wanneer we vooraf duidelijk een doel bepalen, kunnen we daar in verdere stappen naar handelen. Alles valt of staat met de juiste merkstrategie.

Neem contact op
Merkstrategie bepalen

Advies nodig? Vormgenoten helpt!

Wij hebben alle kennis en expertises in huis om voor jou de perfecte merkstrategie te ontwikkelen. Hoe we dat doen? Simpel! In sessies maken we samen inzichtelijk wat de basis is van jouw merk. Daarbij kijken we naar interne en externe waarden en we lopen de why-, how- en what-vragen – naar het denkmodel van Simon Sinek – langs. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is voor ons gesneden koek! 

We geven antwoord op de vraag ‘why’ door te kijken naar waar jij in gelooft en wat je drijfveren zijn. Bij de how-vraag kijken we naar wat jouw bedrijf kan en hoe het onderscheidend is. Bij de what-vraag gaan we in op wat jouw merk aanbiedt aan de klant.

Vraag een adviesgesprek aan

Merkstrategie en succes

Naast de zoektocht naar antwoorden op deze vragen, helpen wij jou bij het vormen van kernwaarden, een missie en een visie. Ook het bepalen van een doelgroep, een concurrentieanalyse en positionering vallen onder de merkstrategie die voor succes gaat zorgen. 

De uitkomsten van deze sessies werken we uit in een handboek, dat we als basis gebruiken bij de volgende stap: merkidentiteit. Wil je dat jouw merk bij iedereen bekend wordt? Vormgenoten helpt jou de juiste keuzes maken.

Ontdek onze werkwijze

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo VDL
Logo PSV Eindhoven
Logo VDL Bus&Coach
Logo Verzinkerij Veldhoven
Logo Zoo Veldhoven
Logo WoCom
Logo Eindhoven Airport
Logo Gemeente Eindhoven

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Dirk!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Dirk Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?

Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten