Jouw merk, jullie interieur!

Til jouw interieur naar een hoger niveau

Wij vinden dat een (werk)omgeving net zo vet moet zijn, misschien beter zelfs, dan thuis. Wij geven vorm aan jouw kantoor, jouw interieur, jouw (interne) branding, jouw merk. Samen creëren we een inspirerende omgeving waar jouw medewerkers kunnen excelleren. Een inspirerende omgeving met een stimulerend effect op prestaties, creativiteit en werkgeluk.

Wandbekleding op maat: uniek & supervet!

Er is zoveel meer dan een gaaf behang of een kleurtje op de muur. Daarom maken wij van jouw saai gestucte wanden een beleving. Samen gaan we de uitdaging aan om elke ruimte en alle wanden een eigen karakter te geven. Wij maken een unieke combinatie van mogelijkheden om trots op te zijn.

Daarnaast betekent op maat bij ons ook écht op maat. Wat we daarmee bedoelen? Het ziet er niet alleen supervet uit, maar wij kijken ook naar het doel van de wandbekleding. Is de akoestiek slecht? Dan doen wij daar iets aan. Moet de wandbekleding naadloos zijn? Geen probleem! PVC vrij of antibacterieel? Ook dat regelen we. Vormgenoten maar wandbekleding op maat voor elk type project.

Vraag een adviesgesprek aan

Vul jouw kantoorinrichting aan met planten

Een perfecte aanvulling op merkbeleving of een prettige werkomgeving is een mooie groene oase. Kantoorplanten brengen sfeer en kleur, toch? Maar naast visuele voordelen heeft het investeren in groen ook een positief effect op de gezondheid en productiviteit van de werknemers. Wat willen we nog meer? Ontdek de eindeloze mogelijkheden met beplanting en wij zorgen dat het klopt!    

Neem contact op

Een plan voor elk doel

Het is onze missie om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. Om het proces en de kwaliteit continu te kunnen waarborgen, maken we voor elk doel een plan. Als we iets doen, doen we het doordacht. Zo zijn wij een partner waar je blind op kunt vertrouwen.

  • Indelingsplan
  • Lichtplan
  • Meubelplan
  • Kleurenplan
  • Studieplan
Vraag een adviesgesprek aan

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo FPW strategie, creatie, communicatie
Logo High Tech Campus Eindhoven
Huybregts Relou
Logo Sx Triple double
Logo TRC Advocaten
Logo Expandable
Logo Rabobank
Logo Pondres

Vraag Coen om advies!

Hoe het voelt als je met niets anders dan creëren en stylen bezig kunt zijn? Mijn collega's en ik laten jou zien wat we graag doe. Wij kunnen je helpen om (bedrijfs)ruimtes visueel en doeltreffend te verrijken met een unieke interieurbeleving. Ben je op zoek naar een interieurontwerp? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Coen Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?

Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten