Merkactivatie: laat je inspireren

Door middel van een ijzersterke strategie, een fantastisch concept en het inzetten van de juiste middelen, zorgt Vormgenoten ervoor dat jouw doelgroep aan jouw merk wordt verbonden. Wij bieden een originele en effectieve manier om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Wij gaan verder dan alleen het simpelweg bedenken van een merkactivatie campagne. Vormgenoten gaat voor het totaalplaatje; van conceptontwikkeling en ontwerp tot aan productie en montage (op locatie). Wat wij bedenken, kunnen we ook (waar)maken. Het is ons doel, onze missie om jouw merk een boost te geven zodat het aanzet tot activeren. En dat doen wij met een team van vakspecialisten, met allemaal een eigen discipline. Wij zijn Vormgenoten, altijd goed in vorm! 

Wat is merkactivatie?

Simpel: merkactivatie is een ervaring, event of campagne die ervoor zorgt dat jouw doelgroep in contact komt met jouw merk. Let op: merkactivatie is niet hetzelfde als de merkstrategie van jouw merk of bedrijf. De merkstrategie bevat het doorlopende proces van branding. Een activatiecampagne heeft één specifiek en uniek doel; het vergroten van de bekendheid door middel van het gedrag van de ontvangers te beïnvloeden. Wil jij dat jouw merk iets teweegbrengt bij jouw doelgroep? Neem contact op!

Vraag een adviesgesprek aan
Senseo setting in bedrijf

Zorg dat jouw merk een beleving wordt

Merkactivatie oftewel brand activation moet alle zintuigen prikkelen. Een ludieke stand op een event die opvalt of een shopper activation waar je interactief bezig bent. Het liefst iets dat blijft hangen bij de bezoekers. Nou dat moet wel lukken!

Nieuwsgierig hoe Vormgenoten dat doet? Bekijk het succesverhaal van … en lees meer over hoe wij dit doen!

Bekijk onze succesverhalen
Bloedrukbar Hartstichting

Betrokkenheid bij het hele proces

Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij betrokken zijn bij het hele proces. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit continu. De ontwerpers vertalen de doelstelling in een visueel concept. Met innovatieve designs creëren we vernieuwende merkactivatie concepten. Vormgenoten levert hoogwaardige producten en snelle service.

  • Concept / advies
  • Ontwerp / creatie
  • Productie / realisatie
  • Montage
Ontdek onze hele workflow

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo 538
Logo Samen voor Eindhoven
Logo Triple Double sportmarketing
Logo Young Perfect
Logo McDonalds
Logo KLM
Logo MegaWatt
Logo Hartstichting

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Dirk!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Personeelsfoto Dirk

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?

Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten