Goed in vorm

Vormgenoten bestaat uit een hecht team dat dagelijks de meest fantastische projecten op het gebied van merkbeleving ontwikkelt. Weet je niet waar je moet beginnen? Bij ons kun je alles uit handen geven. Jouw vraagstuk buigen wij om tot een geweldig concept. Ontbreekt het aan creativiteit? Ook met creatieve activatie durven wij onderscheidend te zijn om jouw doelgroep het juiste gevoel te laten ervaren.

Van conceptontwikkeling en ontwerp tot aan productie en montage. Wat wij bedenken, kunnen we ook maken. Dat is een grote belofte, maar wij zijn een club van vakspecialisten met allemaal een eigen expertise. Doordat we alle disciplines in huis hebben, kun je het zo groot (of klein) niet bedenken. En juist dat biedt zekerheid en maakt ons uniek in wat wij doen.

Vraag een adviesgesprek aan Offerte aanvragen

Betrokkenheid bij het hele proces

Met innovatieve designs vertalen onze ontwerpers de doelstelling in een visueel concept, creëren we vernieuwende merkactivaties en leveren we hoogwaardige producten met een snelle levering. Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij continu betrokken zijn, bij het volledige project. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit van alles wat we produceren.

  • Concept / advies
  • Ontwerp / creatie
  • Productie / realisatie
  • Montage
Lees meer
concept schetsen

Continental: Een unieke beleving op de pier van Scheveningen

Een geslaagd event spreekt alle zintuigen aan. Alleen ogen die ronddwalen of gespitste oren is simpelweg niet genoeg! Alles moet doordacht zijn. Voor Triple Double Sportmarketing gingen we aan de slag. Want hoe vergroot Continental als FIFA-sponsor tijdens het WK de naamsbekendheid?

Lees meer
5G HUB Eindhoven

5G Hub, speel in op de toekomst

Hoe kunnen bedrijven nieuwe technologieën als 5G zo slim mogelijk inzetten? Om dit verder te onderzoeken vestigden VodafoneZiggo en Ericsonn zich op de High Tech Campus in Eindhoven. Die vraag konden wij niet één-twee-drie beantwoorden. Wat wij wel hebben gedaan? Onze creativiteit gebruikt zodat de experts op dit gebied hun werk goed kunnen doen. Er werd op deze locatie gespeeld met 5G. Dus een ‘playground’ was snel bedacht.

Lees meer

BELEEF DE SUCCESVERHALEN

Van strategisch vraagstuk tot uitvoering
Logo 538
Logo Samen voor Eindhoven
Logo Triple Double sportmarketing
Logo Young Perfect
Logo McDonalds
Logo KLM
Logo MegaWatt
Logo Hartstichting

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Dirk!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Dirk Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?

Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten