Summair Summa luchtvaartdienstverlening Eindhoven Airport

Summair

Als enige luchtvaartdienstverlenersopleiding in Nederland geeft het Summa College lessen op een echt vliegveld. Op Eindhoven Airport leren potentiële luchtvaartdienstverleners namelijk hoe het er zowel op de grond als in de lucht aan toe gaat. Er gaat niets boven leren in de praktijk. Maar toch ontbrak er iets…

De uitdaging

Het nieuwe gebouw van Summa Luchtvaartdienstverlening bij Eindhoven Airport – met drie leslokalen en een trainingsruimte – heeft een eigen identiteit nodig. De uitdaging zat ‘m in het creëren van de optimale merkbeleving. Maar hoe vlieg je dit aan? Het bestaat nu allemaal uit losse ruimtes en daar moet één geheel van worden gemaakt. Een perfecte klus voor Vormgenoten, al zeggen we het zelf.

Het gebouw ademt Summair. Het is zichtbaar in en rondom de lokalen. En als klap op de vuurpijl is aan deze locatie een levensgrote simulatie van een echte vliegtuigcabine, de mock-up Airbus 330, toegevoegd.

Ontdek alles over merkbeleving
Cockpit Summair Summa
In praktijk met Summair Summa

De oplossing

De merkidentiteit is doorvertaald in verschillende fysieke uitingen. De levensechte mock-up branden wij van hoofdkussen-doekjes tot full-colour wandprints en van logo signing tot de volledige buitenzijde van het gebouw. De mock-up van de Airbus 330 leek een behoorlijke uitdaging door zijn ronde vorm. Maar niet voor onze signmakers! Zij wisten precies hoe ze dit aan moesten pakken.

Ook realiseerden we de gevelsigning, waaronder privacy-folie – geheel in stijl uiteraard – op de raampartijen. Op die manier kunnen studenten de lessen in alle rust volgen. Kortom, Summair mag gezien worden. En dat doet het: mede door de wallcover in de gang, kunnen wij wel zeggen dat we helemaal in de wolken zijn door dit concept!

Neem contact op
Buitenaanzicht Summair Summa

Vraag sign & print specialist om advies!

Jouw merk kwalitatief en krachtig in beeld? Voor mij geen uitdaging! Samen met mijn collega's laat ik je graag alle mogelijkheden zien. Wil jij jouw merk ook doeltreffend in zicht? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team