Sanimood – Burgers Zoo

Bij Sanimood wordt jouw sanitaire ruimtes omgezet tot een ware toiletbeleving. Een mooi en creatief toilet zorgt voor een positieve ervaring en prikkelt de zintuigen. Sanimood denkt graag met je mee op welke manier jouw toilet het beste aansluit op de beleving in de rest van de omgeving.

Zo ook bij Koninklijke Burgers Zoo. In de Arnhemse dierentuin werd een nieuw restaurant met een grote toiletgroep gerealiseerd. Om de beleving van de ‘Bush’, het dierentuin gedeelte waar deze horeca aangelegenheid zich bevindt, door te trekken binnen de sanitaire ruimte werd deze omgetoverd tot een ware beleving. Sanimood en Vormgenoten zorgden er samen voor dat bezoekers zich zelfs bij een toiletbezoek nog in de ‘Bush’ bevinden.

Aan de slag

Vormgenoten ging aan de slag met het ontwerp van de visuele uitingen in de ruimte. Voor de wandbekleding ontwierpen we beelden in Botanische sferen met een chique patroon die aansloten bij het ‘Bush’ gedeelte in de dierentuin. De beleving van de dierentuin wordt op deze manier doorgetrokken naar het restaurant waar de toiletgroep zich bevindt. De vormgegeven beelden verwerkten wij in 3D renders, zodat de klant een perfect beeld krijgt van hoe het er in werkelijkheid uit zal gaan zien. Een supergaaf concept waarbij op elk detail gelet werd. Zo werden alle dieren en planten één voor één gekozen, grafisch bewerkt in de juist stijl verwerkt in het op maat gemaakte ontwerp van de muurvisuals.

Ontdek meer over merkontwerp!

De uitwerking

Sanimood en Koninklijke Burgers Zoo waren zeer enthousiast over het concept en Vormgenoten kon aan de slag met de volgende stap. Het produceren van de wandvisuals. Als kers op de taart kregen we ook nog te horen dat men zo blij was met de muurontwerpen voor de sanitaire ruimte, dat deze ook doorgevoerd gaat worden in het restaurant zelf. Hoe gaaf! Na productie van de wandbekleding ging we ter plekke en monteerden de visuals op de wanden. Bijzondere aan deze toepassing is dat ze voorzien zijn van antibacteriële coating. Een mooie toepassing voor de high end toilet oplossingen die Sanimood realiseert.

Neem contact op

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Hugo!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team
Hugo Vormgenoten