PW GROEP / VIGGO

Door de verhuizing van diverse bedrijven naar een gezamenlijk pand, was een duidelijke signing aan en rondom het pand gewenst. Alle verschillende partijen hadden ieder eigen belangen en wensen rondom de zichtbaarheid.

lichtbakken, huisnummers, glassetched folies, wayfinding, ledframes, gevellogo’s, parkeerborden, verkeersborden, ontwerp, visualisaties, advies, productie, montage

De uitdaging

Wij brachten ze bij elkaar, maakten een concept en moodboard en boden een mooie totaaloplossing waar iedereen tevreden mee is. Vormgenoten zorgde voor een top resultaat en een optimale herkenbaarheid!

Iedereen kan nu zien welke bedrijven er gevestigd zijn, met lichtbakken, grote gevellogo’s en huisnummers.

Ook de bewegwijzering voor bezoekers en transporteurs werd gerealiseerd met o.a. wayfinding in de vorm van contourgesneden teksten op heldere acrylaatplaten, parkeerborden en verkeersborden.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Niemand hoeft hier nu nog te verdwalen! Binnen de glazen kantoorruimtes optimaliseerden we de privacy met glassetched folies en creëerden we beleving met mooie interieurprints met ledverlichting.

Neem contact op

Quote

“Van concept tot uitvoering: het hele proces was in de vakkundige handen van Vormgenoten. Dankzij hen zijn onze bedrijven nu optimaal vindbaar!”

Hans-Bart Olijhoek, Viggo / PW GROEP

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team