Holland2Stay – The Y

Stads wonen in het centrum van Den Haag, wie wil dat niet? Als beheerder van appartementencomplex The Y streeft Holland2stay ernaar om hun huurders een geweldig verblijf te bezorgen.

In opdracht van onze partner King Kongs vertaalde Vormgenoten de aankleding van het pand door naar extravagante signing.

Met als doel dat vastgoed een bredere toepassing krijgt waar echt geleefd mag worden. Meer dan alleen maar ruimte om te wonen. Maar ruimte waar je echt kunt leven en genieten.

De uitdaging

Hoe zorg je ervoor dat het hele gebouw als één complex voelt en de gebruikte materialen ook slijtvast en duurzaam zijn? Een uitdaging, maar niet onrealistisch dachten wij zo! Kortom, een mooie opdracht voor de Sign- en Print experts van Vormgenoten.

Ontdek alles over Sign & Print
Ingang naar wasruimte The Y
Lift Holland2Stay The Y

De oplossing

Hoe we dat gedaan hebben? We zijn gestart met het creëren van vormen en patronen. En met goed afgestemd kleurgebruik in zowel print als materiaalkeuze hebben we de verschillende ruimtes kunnen verbinden en herkenbaar kunnen maken.

Dit is doorvertaald in raambelettering, muurprints en signing. Zo hebben we de vormen, patronen en kleuren structureel terug laten terugkomen.

Een mooi vastgoedproject dat we in samenwerking met King Kongs en Holland2Stay hebben gerealiseerd.

Neem contact op
Liften in entree Holland2Stay The Y

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team