Flight Forum Eindhoven

Hét Brainport businesspark, Flight Forum, is integraal bezig met het herpositioneren van het businesspark. De nieuwe identiteit geeft een betere vorm en invulling aan de verbinding met de stad Eindhoven én met Brainport. Deze nieuwe identiteit begint alsmaar meer vorm te krijgen waardoor Flight Forum een kansrijk onderdeel vormt van de Brainportregio. Gedurende het proces werden wij van Vormgenoten gevraagd om aan de slag te gaan met de uitvoering van de bewegwijzering op het businesspark. 

Aan de slag

De parkmanager van Flight Forum had al mooi in kaart gebracht waar alle bewegwijzering geplaatst diende te worden. Daardoor konden onze ontwerpers direct aan de slag met de designs. Aangezien het wegennetwerk van Flight Forum door zowel automobilisten, fietsers en voetgangers gebruikt wordt, zijn we ook gaan kijken naar de diverse soorten bewegwijzering. Van lantaarnpaalborden tot cluster entreeborden en van fietsborden tot informatieborden met plattegrond. 

Ontdek alles over interieurbeleving
Flight Forum Fietsbord
Flight Forum Lantaarnpaal bord

De uitwerking

Nadat we alle soorten bewegwijzering en locaties in kaart hadden gebracht, is er duidelijke en elegante stijl gemaakt die te hanteren is op alle mogelijke bewegwijzering. Daarnaast zijn alle toegepaste teksten uiteindelijk geproduceerd als reflecterende folies. Zo kunnen ook alle bezoekers op de latere tijdstippen goed zien waar ze naartoe moeten. Door middel van deze heldere ‘wayfinding’ hebben we een steentje bij mogen dragen aan de ontwikkeling van het prachtige Brainport businesspark. Op deze co-creatie van Vormgenoten en Flight Forum zijn wij dan uiteraard super trots. Dankzij onze bewegwijzering en plattegronden komen bezoekers van het businesspark tijdig, en minder gestrest, op hun bestemming.

Neem contact op
Flight Forum Business Park by night

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team