The Gift Label

The Gift Label is een lifestyle brand uit Amsterdam. Het is hun passie originele en vrolijke producten te maken, die leuk zijn om te kopen maar nóg leuker om te geven. De producten zijn niet alleen vrolijk, maar The Gift Label wil met haar producten ook iets teruggeven aan de natuur.

Alles is vegan; de flacons zijn gemaakt van gerecycled plastic en de producten worden uitsluitend gemaakt zonder sulfaten en kleurstoffen.

Op de vraag of wij voor The Gift Label een opvallende stand konden ontwerpen, zeiden wij dan ook volmondig ‘ja’!

Gift box The Gift Label Amsterdam

De uitdaging

Met bovenstaande in ons achterhoofd houdend, gingen wij enthousiast aan de slag. De uitdaging: een opvallende stand creëren voor onder andere de prestigieuze Maison et Objet-beurs in Parijs. The Gift Label wilde zowel de vaste als de nieuwe collectie presenteren met een wow-effect. 

The Gift Label kwam bij ons terecht via de Modefabriek Amsterdam. Dus de verwachtingen waren hoog. We kregen de vrije hand tijdens het ontwerp. Wel met één kanttekening: verwerk de herkenbare patronen van The Gift Label – die ook op de producten staan – in de stand. Het mocht geen standaard dertien in een dozijn worden. We wilden gaan voor een eyecatcher, die tussen de andere stands uit zou knallen. Zo gezegd zo gedaan; we zijn gestart met een eerste ontwerp en hebben het idee gepitcht.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Om op te vallen, moet je anders zijn. Hoe kun je dat beter doen dan boven alle andere stands uit te stijgen? Juist, de hoogte letterlijk opzoeken. Wij hebben ervoor gekozen om een stand te ontwerpen die tussen alle stands uittorent. We bedachten een hoog geraamte dat met zachte, transparante wanden was afgewerkt.

Om de juiste merkbeleving te creëren hebben we gekozen voor wanden waarbij je wel naar binnen kon kijken, maar als je binnen in de stand stond een geborgen gevoel kreeg.

Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team