Merkactivatie Jupiler BBQ Solar 2019

Jupiler Solar Weekend Festival

“Kunnen jullie een area bouwen waarin het Jupilergevoel overkomt? En waarin we het merk met een leuke activiteit kunnen promoten onder de Nederlandse jongeren?” ABinBev/Jupiler kwam met deze vraag bij ons. Het korte antwoord: natuurlijk kunnen wij dat! We vertellen je graag alles over dit mooie project, waarbij wij het concept dat door Ladyboyz.de gepitcht werd, mochten uitvoeren. Ladyboyz.de is een vriendengroep die samen creatieve activatie concepten bedenkt, produceert en uitvoert op festivals en feestjes. Onze eigen Chaim is hier onderdeel van.

Jupiler staat binnen de Nederlandse markt voor het delen van mooie momenten met dierbaren. Hoe kun je dat beter doen dan tijdens een gezellige barbecue? Mét een lekker drankje natuurlijk! De barbecue wordt daarom de leidraad. Denk je aan barbecue, dan denk je aan Jupiler. Dat is het uitgangspunt. Jupiler werd de nieuwe bierleverancier van Extrema en zocht daarom ook naar een toffe manier om op te vallen bij het publiek. Om dit sterk neer te zetten is een activatie nodig.

Aan de slag

De Ladyboyz.de dachten bij Jupiler en barbecueën aan ‘stoeremannendingen’. Zo ontstond het idee voor een barbecue-pit met een evenwichtsbalk. Bij dit ouderwetse spelelement ga je de strijd met elkaar aan: met levensgrote bieropeners probeer je elkaar van de evenwichtsbalk af te krijgen. Val je eraf? Dan beland je in de barbecue om sissend gegrild te worden, met flinke rookpluimen om je heen.

Zo gezegd, zo gedaan. We hebben in slechts 4 weken de plannen in schets én 3D uitgewerkt, geproduceerd en opgebouwd in onze montage hal met handgeschilderde Jupiler branding EN het eindresultaat gemonteerd op de locatie.

 

Ontdek alles over merkbeleving
Merkactivatie Schets Jupiler BBQ Battle
Merkactivatie Jupiler BBQ Solar 2019 2

De uitwerking

Naast het spel zijn er door ons enthousiaste promotiedames ingezet om het publiek te enthousiasmeren en activeren. Ook hebben we relaxplekken gemaakt. Die zijn natuurlijk wel nodig bij zo’n intensief spel! We hebben de bar neergezet in een stoere, rauwe sfeer met in de avond een gezellige silent disco. Zo is het festival een ware Jupiler-merkactivatie!

Neem contact op
Merkactivatie Jupiler BBQ Solar 2019 Battle Girl

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team