CONTINENTAL

Triple Double Sportmarketing kwam met de vraag: hoe vergroot je als Continental je naamsbekendheid als FIFA sponsor tijdens het WK in één klap? Laat dat maar aan Vormgenoten over.

beachflags, banden, net, constructie, truss, stage barriers, banners, frameconstructie, constructiebouw, balie, opblaasband, constructieberekeningen, calamiteitenplan, tests, ontwerp, concept, advies, productie, montage

De uitdaging

Samen met Triple Double Sportmarketing gingen we aan de slag! Op de pier van Scheveningen realiseerden we als totaalleverancier een sterk staaltje merkbeleving: een constructie met een band van circa 4 meter doorsnee die langzaam opgepompt wordt . De opdracht voor het publiek? Raad wanneer de band klapt en win een VIP-reis.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Wij regelden alles: constructieberekeningen, een calamiteitenplan en tests vooraf. Het resultaat? Een opvallende merkpromotie met een flinke groei van de sponsorbekendheid. Bijna 95.000 unieke bezoekers zagen deze opvallende constructie en 3100 personen claimden het tijdslot.

Neem contact op

Het leverde 68.000 video views op: een ongekend succes!

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team