TRC advocaten interieur inrichting met wall cover

TRC Advocaten

Kennis van de rechtspraak. Op het gebied van arbeidsrecht, bouw- en vastgoedrecht, familierecht en erfrecht. Dat is wat TRC Advocaten bezighoudt. Maar om deze kennis en kunde over te brengen, heb je wel een inspirerende en frisse omgeving nodig. Zowel om in te werken als voor de client.

TRC Advocaten vroeg ons om het interieur helemaal om te gooien. Er moest meer beleving worden toegevoegd aan diverse ruimtes in het kantoorpand in Veldhoven. Dus dat deden we!

De uitdaging

Interieuraankleding van top tot teen. Maar niet alleen dat. Er kwam een nieuw plafond, het schilderwerk werd aangepakt én we zorgden dat alle muren – ook in de kantine – van mooie muurvisuals werden voorzien. We wilden ervoor zorgen dat de ruimtes klasse uitstraalden, maar ook van alle gemakken voorzien waren. Het was een grote uitdaging; een klus waarin Vormgenoten meerdere petten op had. In dit project waren we zowel de adviseur, als de interieurontwerper, aannemer, planner, producent, uitvoerder én stylist. Maar het eindresultaat mocht er zijn!

Ontdek alles over interieurbeleving
Ruimte met wallcover
Hal met wallcover

De oplossing

Doordat je van begin tot eind betrokken bent bij een project kun je alle stappen samen doorlopen. Als eerste breng je de wensen en eisen in kaart. We storten ons volledig op een ontwerp en creatieplan. Daarin worden indelingsplannen en een licht- en meubelplan gepresenteerd. Om het voor de klant zo echt mogelijk te laten lijken, krijgen zij een 3D-plan te zien. Op die manier worden ze meegezogen in een 3D-concept en ‘lopen’ ze door de digitale ruimtes. Hierdoor krijgen zij een goed beeld van de nieuwe situatie.

Daarna kun je doelgericht naar de volgende fase; de uitvoering. 2D wordt omgezet in de realiteit. De vaste leveranciers van Vormgenoten zoals de schilders, vloerenspecialist en interieurbouwer worden erbij gehaald en wij gingen op pad – samen met de klant – naar de meubelleverancier.  Alles werd tot in de details uitgewerkt en op elkaar afgestemd.

Ook de productie en montage hebben we uitgevoerd. We hebben de spreekkamers met verschillende muurvisuals bekleed. Deze eyecatchers bestaan uit beelden van Veldhoven en Eindhoven van vroeger. Daarnaast hebben we historische panden, die voor TRC belangrijk zijn, en vrouwe Justitia in een modern jasje verwerkt in de muurvisuals. Ook de receptiebalie kreeg een mooi fris logo in glanzend acrylaat en er werd op diverse raampartijen privacyfolie aangebracht voor een veilige werkomgeving. In de keuken kozen we voor interieurfolie. Een kleine aanpassing maar met een totaal andere look.

Neem contact op
Ruimte met wallcover

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team