SENSE RESTAURANT HOTEL

Sterrenrestaurant Sense in ’s-Hertogenbosch schakelde de vakkundige specialisten van Vormgenoten in voor de aankleding van hun pand, waarbij de nieuwe corporate identity en huisstijl doorgevoerd moesten worden.

glassetched folies, raambelettering, signing, toiletten, zilveren folie, deurfolie, zandstraalfolie, roomdivider, lichtplan, materiaalkennis, sfeer bepalen, horeca, hotel, restaurant, ontwerp, concept, advies, productie, montage

De uitdaging

Als echte sfeerbepalers zijn we te werk gegaan en binnen een week was alles uitgevoerd, van advies en ontwerp tot productie en montage.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

We hebben de sfeer bepaald die het verblijf luxueus en prettig maakt. Vormgenoten verzorgde de raambeletteringen, signing en aankleding. De lichtwand werd voorzien van teksten die passen in het thema. De HPL-structuur die door de interieurbouwer is doorgevoerd in de wandbekleding, hebben we op diverse manieren terug laten komen. Een plaatje!

Neem contact op

“In zeer korte tijd heeft Vormgenoten met haar expertise en kennis de sfeer in ons restaurant bepaald. Een sterk staaltje vakmanschap!”

Dennis Middeldorp, Restaurant Sense

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team