Plaza Padel

Een unieke mix van spelen, beleven, ondernemen, ontmoeten én shoppen. Dat is de kracht van Plaza Padel. Je vindt er alles wat je nodig hebt om maximaal te kunnen genieten van deze populaire, maar vooral: superleuke sport. En dat kun je overal doen, want de locaties zijn verspreid door heel Nederland.
Plaza Padel is een thuis voor iedereen. Ze halen dan ook alles uit de kast om een aangename, huiselijke sfeer te creëren. Een passende inrichting is hierbij natuurlijk onmisbaar. And that’s where we came in!

Aan de slag

Een kale hal en een oude discotheek toverde Plaza Padel om tot unieke locaties inclusief horeca en vergaderruimtes. Vormgenoten is betrokken bij de aankleding, van planten en meubilair tot wanddesigns; de hele inrichting vertegenwoordigt de aanwezige merken binnen Plaza Padel.

Bij Vormgenoten kun je terecht als het gaat om merkbeleving. Het woord zegt het eigenlijk al: wij brengen merken tot leven. Uniek is ons totaalconcept. We bedenken niet alleen het concept, we maken het ook.

Ontdek alles over reclamebureau

Een merkbeleving om trots op te zijn

Loop je door één van de panden van Plaza Padel, dan valt je oog ongetwijfeld als snel op één van de vele eyecatchers. Zo vind je er een complete EY spreekkamer, met het logo van EY, de hoofdsponsor van het KNLTB Padel, dat volledig is gemaakt uit Padelballen.
Ook is er op één van de locaties een mooie plek gevonden voor het allereerste Padelracket ooit. Hierdoor is het eigenlijk net een museum. Door het hele gebouw kom je de aanwezige merken tegen. Je hoeft je nooit af te vragen waar je bent, dat vertellen de Plaza Padel Signings je luid en duidelijk. 

Ondanks deze eyecatchers is de huiselijke sfeer ook volop aanwezig. En dat is wat de locaties uniek maakt. In de Bud Lounge klets je na over de wedstrijd onder het genot van een lekker koud biertje, terwijl je heerlijk tot rust komt op één van de Chesterfield banken. Het geheel is extra knus aangekleed met een Perzisch tapijt en de nodige planten. De inrichting gaat dus eigenlijk veel verder dan enkel de merkbeleving. Vormgenoten draagt bij aan de complete klantbeleving we zijn trots op het eindresultaat!

Neem contact op

Vraag sign & print specialist om advies!

Jouw merk kwalitatief en krachtig in beeld? Voor mij geen uitdaging! Samen met mijn collega's laat ik je graag alle mogelijkheden zien. Wil jij jouw merk ook doeltreffend in zicht? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team