High Tech Campus & PSV

High Tech Campus is samen met andere innovatieve bedrijven én PSV Eindhoven een van de founding partners van het Brainport partnerschap. Wat bijzonder aan deze samenwerking is, is dat ze actief samenwerken met de partners om een betere regio te worden.

Er worden nieuwe initiatieven en campagnes gecreëerd rondom onderwerpen als het aantrekken van talent en vitaliteit.

En waar kun je deze ideeën beter vormgeven dan in het PSV Stadion zelf? Maar daarvoor heb je wel een inspirerende, frisse omgeving nodig. High Tech Campus vroeg ons dan ook om hun businessroom drastisch aan te pakken. En dat deden we!

De uitdaging

Met bovenstaande in ons achterhoofd houdend, gingen wij enthousiast aan de slag. De uitdaging: interieuraankleding van top tot teen. We wilden ervoor zorgen dat de ruimte optimaal benut werd en van alle gemakken voorzien was. De uitdaging was groot, maar de oplossing simpel.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Doordat je van begin tot eind betrokken bent bij een project kun je alle stappen samen doorlopen. Je start met de adviesfase en bezoekt de locatie en neemt de wensen en eisen door. Je inventariseert en meet alles in. Zo kun je doelgericht naar de volgende fase, namelijk het ontwerp. 

Voor elk onderdeel hebben we een plan gecreëerd. Denk aan een indelingsplan, oriëntatieplan, een plan voor kleur en materiaal en een lichtplan. Alles werd tot in de details uitgewerkt en op elkaar afgestemd. 

Ook de productie en montage hebben we opgeleverd. We hebben de wanden met verschillende textielframes bekleed, nieuw meubilair en verlichting geregeld en daarnaast ook het schilderwerk aangepakt. Wat meer groen aangebracht in de vorm van beplanting en ook de styling gedaan.

Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team