HERTOG JAN

Uit liefde voor bier is het bekende biermerk Hertog Jan ontstaan. Passie, ambacht, vakmanschap en pure materialen: daar draait het om. Dat wilden ze graag terugzien in een experience room, die deze identiteit naar de werkvloer terugbrengt. Met die opdracht ging Vormgenoten graag aan de slag!

3D-ontwerp, barn door met schuifsysteem, constructieve bouw, houtlook wrap folie, interieur folie, muurbelettering, wallcovering, corporate identity, schilderwerk, vloercoating, handpainting, visualisatie, ontwerp, concept, advies, productie, montage

De uitdaging

We maakten een 3D-ontwerp zodat de plannen inzichtelijk werden. Er werd een constructie gebouwd, muren ingepakt met groot formaat prints, deuren gewrapt met houtlook folie, er kwam een barn door met een schuifsysteem: alles in de bekende branding van Hertog Jan.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Je waant je helemaal in een echte schuur! We hebben de corporate identity tot leven gebracht! Ook de kantoorruimte hebben we aangekleed, wat resulteert in een prettige werksfeer.

Neem contact op

“De sfeer van ons ambacht vertalen naar een experience room voor Hertog Jan: laat dat maar aan Vormgenoten over. Alles is tot in de puntjes bedacht en verzorgd.”

Toon Sterk, JCL Logistics

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team