DUDOK REAL ESTATE x SCHIECENTRALE

Gelegen aan de Schiehaven in Rotterdam ligt Kraton; een schitterend pand binnen de Schiecentrale waar verschillende kantoren in gevestigd zijn. Met oog voor detail hebben we, vanuit de nieuwe ontwikkelde huisstijl de twee entrees van Kraton een totale make-over gegeven. Geïnspireerd door de architectuur en de omringende omgeving hebben we de nieuwe huisstijl naadloos doorgetrokken. Oranje spiegelwanden en accenten op de muren zijn zorgvuldig geïnstalleerd om de karakteristieke tint van het gebouw te benadrukken. Deze vernieuwde entrees dragen niet alleen bij aan de visuele kracht van het pand, maar dienen ook als een sterk instrument om huurders aan te trekken en te behouden. Niet alleen hebben de huurders hier een groot profijt van, maar de klanten die uitgenodigd worden bij deze locatie krijgen hierdoor ook een goede eerste indruk.

Creatieve hotspot

Kraton is onderdeel van de Schiecentrale; een creatieve hotspot voor verschillende ondernemers. Deze voormalige elektriciteitsfabriek is omgebouwd tot een verzameling van acht kenmerkende gebouwen. Hierin zijn 100 creatieve bedrijven gevestigd, waaronder filmstudio’s, marketingbureau’s en zelfs game-ontwikkelaars! Zo’n interessant complex verdient natuurlijk een creatieve entree waar huurders en bezoekers van kunnen genieten.

Ontdek alles over interieurbeleving

Sterk imago

Door de huisstijl van Kraton door te trekken naar de entrees van het pand, hebben we een consistente en herkenbare identiteit gecreëerd die niet alleen de visuele aantrekkingskracht vergroot, maar ook het imago van het gebouw versterkt. Hierdoor krijg je trotse huurders die maar al te graag klanten uitnodigen om op de koffie te komen!

Neem contact op

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Charlotte!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team