FITNESSCENTRUM ARTISPORT

In het nieuwe pand waarin fitnesscentrum Artisport gevestigd is, moest de huisstijl doorgevoerd worden en meer beleving zichtbaar worden. Het nieuwe concept moet getoond worden aan de omgeving.

gevelsigning, gevellogo, freestekst, wallcovering, huisstijl, deurbelettering, privacyfolie, banners, autobelettering, drukwerk, banieren, beachflags, vlaggen, buitenreclame, website, ontwerp, concept, advies, productie, montage

De uitdaging

In de sportschool is door Vormgenoten een prettige omgeving gecreëerd om wekelijks te sporten. Van gevellogo en wallcovers tot functionele raambelettering: alles is door ons ontworpen en geproduceerd.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Het resultaat is verbluffend: de uitstraling trekt een andere doelgroep aan en resulteert in meer omzetstijging. Inmiddels is in de tweede vestiging in Meerhoven dit unieke sportconcept ook doorgevoerd.

Van gevellogo en wallcovers tot functionele raambelettering: alles is door ons ontworpen en geproduceerd.

Neem contact op

“Dankzij Vormgenoten zijn de huisstijl en kernwaarden van Artisport terug te zien in de beleving binnen ons fitnesscentrum.” 

Bas Josiassen, Fitnesscentrum Artisport

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team