SX-gebouw & Triple Double

Het SX-gebouw op Strijp S heeft één gezamenlijke missie: het is hét centrum voor sport, marketing en media. De letter ‘X’ van SX staat voor kruisbestuiving of kruispunt. Het vermenigvuldigen van activiteit én natuurlijk experience. Daar is goed over nagedacht. Dat geldt ook voor sportmarketingbedrijf Triple Double. Uiteraard, want dat is hun vakgebied. Maar toch hadden ook zij onze hulp nodig!

klok, wallcovering, raambelettering, vloerfolie, banieren, trapbelettering, signing, specials, periscope, wegwijzerpaal, fietsbelettering, lichtbak, ontwerp, concept, advies, productie, montage

De uitdaging

Ondanks dat Triple Double sport eet, drinkt, denkt en slaapt, vroegen ze ons om het interieur perfect te laten aansluiten op hetgeen zij doen. De uitdaging zat ‘m in het creëren van de optimale merkbeleving en sportmarketing-beleving binnen het interieur van het SX-gebouw en het Triple Double kantoor. Kruisbestuiving was daarbij leading. Het vormt de rode draad die de diversiteit van het concept onderstreept. 

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Omdat er in het hele SX-gebouw alleen sport(marketing)bedrijven zitten, was de oplossing simpel. Alles moest en zou ‘sport’ ademen. Zelfs in de kantine wordt je toegejuicht door fans die toekijken hoe jij je lunch eet. Geniaal al zeggen we het zelf. Aan alles is gedacht. Van turnen tot basketbal en de dartcorner van Mighty Mike. Geen sport blijft onderbelicht. 

Neem contact op

Quote

“SX zou niet zo’n bruisende, inspirerende en bijzondere plek zijn geworden zonder de bijdrage van Vormgenoten Als we op zoek zijn naar een creatief bureau die op alle fronten met ons mee denkt, van concept tot realisatie, is Vormgenoten dé/onze partij. Snel schakelen, korte deadlines, originele ideeën en het altijd succesvol opleveren van een project dat is waar zij voor staan. We kunnen altijd op ze rekenen!”

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team